Baby koľko si dávate darčekov s manželmi/partnermi? Aké darčeky ste kúpili svojim polovičkám? Pýtam sa, lebo mňa nič nenapadá, výber darčekov je pre mňa nočná mora 😑, tak si rada prečítam nejaké tipy. Inak ja som kúpila parfém, tepláky a bezdrôtové slúchadlá.
Delongi automaticky kavovar
@veronikaszabova ten som dostala k 30ke a je to asi naj darček za poslednú dobu. Ja lubim dobrú kávu a teda mňa ako kavickarku to veľmi potešilo hlavne keď boli pozatvarane kaviarne 😉 si doma spraviť takú dobrú voňavu kavicku
Ja už som prednedávnom niekomu písala,že môj tento rok dostane predplatné svojho obľúbeného časopisu.
Kapelovy merch dostane 😁Moj ma rad knihy, tak nejakeho klasika k tomu. Ma rad caj, tak sypany zeleny.
Jeden drahy rum do zbierky pre neho a ja som chcela poriadny liatinovy hrniec alebo nejaky nahrdelnik. Mam rada prekvapenia, on tiez 🙂 iba si vzdy priblizime okruh toho, co by sme chceli
Tento rok parfém a tandemový zoskok 🙂
Ja sa snažím vždy počas roka počúvať, čo spomenie a písem si 🙂 Sme spolu 13 rokov, je ťažké vymyslieť niečo na narodky, meniny, Vianoce 🙂 A hlavne keď si kúpi všetko, čo potrebuje sám. Tento rok som kúpila.predplatné časopisu, ktorý obľubuje a svetlá na terč na šípky. Našťastie má môj muž veľa záľub a dá sa vyberať.
S manzelom si nekupujeme darceky nikdy, taku mame dohodu. Radsej minieme peniaze prave/len vtedy ked nieco potrebujeme/chceme, nezavisle od toho aky je den v kalendari.
už pár rokov dodržujeme pravidlo 3 darčekov... niečo užitočne, niečo motivujúce/učiace/ a niečo pre radosť. to užitočne- budú 4 ks čiapok ( už tento rok stratil jednu :D ), to učiace sa- kniha o industri 4.0 a to pre radosť ( to bude spoločný aj pre mňa- skladaju sa deti ) spoločenská hra. viac netreba, inak si kúpime keď treba a čo treba. ale bez aspoň maličkosti - to mi príde smutne, neosobné ....
Moj dostane novy batoh na notebook, lebo staremu umiera zips 🙂
Ja som kúpila parfém a oblečenie
Kupila som holiaci strojcek oneblade, sveter, knizku a par veci do auta. 😊
Kameru do auta,mikinu so znakom jeho oblubencov futbaloveho klubu,parfem,spodne pradlo,termo pradlo,sadu uterakov
Apple watch, trenky a ponozky - to chce kazdy rok
Ja dávam oblečenie, zvyčajne jeden druh, čo akurát potrebuje, napr. tento rok dva pyžamá. On mne spodné prádlo a bižutériu.
Inak ano, trenky, ponozky to si moj vzdy praje.
Môj dostane pobyt v domčeku na strome na Donovaloch. Bez elektriny uprostred ničoho, lebo mi už rok vkuse básni o tom, aké úžasné bolo spať v aute na Islande. 😂 Potom lístok na koncert svojej obľúbenej speváčky, knihu a kimono, ktoré si vysníval, lebo ho nosí na streamoch jeho obľúbený spevák (je dámske, lebo pánske som žiaľ nikde nenašla 🤷🏻♀️). A keď sa hecnem, ešte dostane aj kefu na chrbát do sprchy, lebo ma stále otravuje či mu umyjem chrbát, nech som aj za vtipnú. 😂 Ale inak nie je náročný, najviac sa poteší vždy trenkám a ponožkám.
My si nedávame nič a poviem ti, máme svätý pokoj. Človek je rád, že vyhúta darčeky pre rodičov a deti. My si kúpime čo nám treba a vtedy, keď nám to treba. Darčeky sú hlavne pre deti.
Ja zbožňujem kupovať darčeky, kľudne aj každý štvrťrok by mohli byť Vianoce a s radosťou by som darčeky nakupovala a aj vedela, čo mám komu kúpiť, čo urobí radosť. Môj dostane 1000 kusové puzzle z fotky so synátorom, kevlarové rifle, knižky, fusakle, rum, košeľu s kravatou, manžetové gombíky. A balíček maškŕt ešte dostane.
Záleží aj v akej hodnote, resp. čo kupuješ...ja som napr. niekedy kúpila jeden drahší darček a k tomu povedzme už len drobnosti ako píšu dievčatá vyššie...Keď napríklad kupuješ drahé hodinky, netreba už ďalšie darčeky, ale niekedy keď kupuješ menšie veci, tak pokojne to nakombinovať. 🙂
Záleží v akej hodnote zrovna kupujem. Ak je to veľký dar za 500€ /800€ tak jeden Max dva ak malý za 50€/100€/200€ tak aj 5,6 a viac . Tento rok mám pre neho nachystané na Vianoce tenisky Lamborghini, herné slúchadlá k PS4, nejaké hry na PS4, pánske hodinky Invicta, PS4 hrnček, nový notebook (lebo deti mu pokazili starý) plus kabela k nemu. Väčšinou si dohodneme limit 1000€ (aby som na to mala aj ja) ale skoro furt to prekračujeme 😒
My si väčšinou kupujeme spoločný darček.. minulý rok to bol robotický vysávač a tento rok zimné gumy na auto 😀😀😀 už si len dáme max nejakú drobnosť aby sme mali niečo pod stromčekom 🙂
Môj dostane od dcéry dron(neviem ako ju taká vec napadla🤗) a ja zaplatím 2×okuliare(slnečné dioptrické,na šoférovanie)
myslím, že veľa závisí od financií v rodine. Ak niekto žije z výplaty do výplaty, tak kúpi pár drobných darčekov. Ak má rodina lepší príjem, tak si môźe dovoliť aj kvalitnejšie a drahšie darčeky. A jasné, že aj viac darčekov. Tak u nás je to pár drobností. 🙂
S muzom si nedávame na Vianoce darčeky. Mame takú dohodu, radšej si cez rok vyjdeme niekam na výlet, či predlzeny vikend v zahraničí.
Moj dostane dve tricka, kozmetika a pop figurku Fredyho Mercuriho lebo je muzikant. V minulosti som mala viac peniazkov,ale teraz nejako viac setrim tak verim ze urobia radost
1 Max 2, tento rok sa mi podarilo kúpiť bundu a pyžamo,väčšinou to je len 1malickost
Ja som môjmu kúpila armani parfém, termopradlo keďže robí väčšinu von aby mu nebola zima a ešte hru na xbox som mu objednala .
Každému to čo má rád, tým im dokazujeme, že na nich myslíme.😉
Ahoj môj dostane rebrík lebo po kom túži 🤣🤣 a chilly sušené a papričky lebo to lubi. Min rok dostal parfém a zostok padákom. A také drobnosti co patrí pod stromček ponozky 🤣🤣