Ahojte, viem, ze prve svate prijimanie je uplne o niecom inom ako o peniazoch, ale nepojdeme s prazdnou rukou. Chcem kupit krsnatu krasnu knihu biblie a nieco do obalky, kolko by podla vas malo byt akurat? Aby som to neprehnala, ale ani malo nedala? Sme normalna rodina, obaja s muzom pracujeme, nemame min.mzdy ale ani poslanecke platy a ako vacsina, hypo na krku 😀 to len na priblizenie nasich pomerov.
100 eur by bolo ok?
Každý podľa svojich finančných miznosti, 100 eur je dobrá suma
za mňa 100 EUR a Biblia je veľmi vkusné a dostatočné.
ja nečakám nič, že dostane moje dieťa. Chcem len stráviť pár hodín s ľuďmi, čo sa budú tešiť s ním. Čas im darujte. To je dnes tá najdrahšia vec.
Aj môj dostával od krstnych 100€. Myslím si, že to je tak akurát . I keď za peňažné dary niesom
100€ je podľa mňa dostatočná suma ako pre krasniatko 🤗 + knižka Biblie
úplne Ok... ak by bol s e problém tak aj 50 ....ale 100 e úplne super.
Syn pred 3 rokmi dostal od krstnych 50€ , tortu , a akúsi pamätnú knižku na prvé sväté prijímanie.
Nepáči sa mi ten trend davania peňazí, a už vôbec nie určovania koľko je " minimálna vhodná suma " . Je to smiešne . Keď chcem ,a mám , tak dám . Keď nechcem ,alebo nemám , nedám , alebo dám ,koľko uznam za vhodné .
tak ja som dostala 5000 sk pred 25 rokmi od krstných rodičov... 100 eur minimálne určite