Ahojte prosím vas koľko budem potrebovať na svadbu pekných bielych košíkov? A na čo všetko? A prosím vás chleba do kostola sa dáva piecť ? Keď nebudem mať odobierku...
Ďakujem pekne
@lucilaines ja si tiez nespominam, ze by som na nejakej svadbe videla biele kosiky... asi aky kraj, taky mrav.
Nemala som ani košíky, ani chlieb.
Košík? A to akože na čo? Hádam bude mať reštaurácia košíky na chleba 😀😀😀. Ja som nemala tiež ani jeden.
O chlebe počujem prvý krát 🤷♀️… košík som mala len jeden na pierka pre mužov a na náramky pre slobodne dievčatá … ale nebol biely 😅
Tak som myslela že v čom ste mali koláče, fľaše, pierka... Peniaze vyberali
Nic z opisovaneho sa u nas na svadbach nerobili. Jedine maličké košíky mali male dievčatá na lupienky a potom v jednom bola ryža 😂
my sme mali novembrovú covidovú svadbu bez hostiny. Mali sme 1 kosík na pierka, 1 na kartičky s menami (povinny zoznam učastnikov). Potom sme mali asi 3 alebo s koláčmi, 2 krabice s chlebíčkami.. Určite si nachystaj niečo na dary/obálky, aby sa to ľahšie odnieslo a vázy na kvety. My sme mali navarený nealko punč aby sa všetci zohriali a bolo to super. 🙂
No ved to musis vediet ty, co vsetko budes potrebovat, toto nie su nejake povinne veci na svadbe, my sme napriklad nic z toho co spominas nemali, iba pierka, tak mi stacil jeden kosik
Chlieb do kostola? To prvýkrát počujem, kde je taky zvyk?
Košíky závisí od teba, na čo všetko ich chceš, teda ci chceš mať na svadbe (pierka, náramky pre družičky, na peniaze)
@heltova9 tak ono asi zalezi, co si predstavujes, ze sa na tej svadbe bude robit. Ja som nemala ani jeden, ani moja sestra, ani sesternica a vlastne az do precitania tejto otazky mi nenapadlo, ze by som nejaky biely kosik potrebovala 🤷♀️Takze ak ty mas nejake plany a predstavy, na co ich vyuzijes, tak si to musis rozmysliet sama.