vopred dakujem vsetkym za radu budeme mat krstiny a mozme si doniest alko nealko a pochutiny ale ja neviem coho kolko bude nas 16 dospelych z toho 4 deti poradi ti tu niekto
@bonaqa2013 dakujem za radu sediet budeme zhruba od 11 do 16 az 18hod bude klasicky obed torta neviem ci mam radsej dat syrove nite ci daku oblozenu misu alebo daku syrovu tortu
@majka2 o 18 hod. obed? Ja som si myslela že obed hneď ako prídete popr. o 12 - 13 hod. Ja by som potom obloženú misu - ale na 16 hod.
@bonaqa2013 nie obed bude o 11hod ale sediet mozme az do 18hod
@majka2 ak obedovať budete už o 11, tak potom tej vody bude potrebné veľa - asi tak ako som Ti napísala, hostia budú smadný po dobrom obede. ....Môže byť aj bez obl. misy, stačia zákusky...
@majka2 z vlastnej skusenosti. Max. 1,5 l mineralky/osobu. Sladku vodu ak chces kupit,tak odporucam jednu 2-litrovu napr. kofolu na stol. To ti musi stacit. Co ostane si zoberiete domov. Detom by som ratala rovnako. Ohladom pochutin na 1 stol max. 0,5 kg balik syrovych niti. Syrove misy by som nerobila. Ak budes mat cas urob par jednohubiek na dekoraciu, alebo popytaj niekoho z blizkych nech Ti pomoze. My sme mali na stoloch aj kolace. Kazdemu sme domov zabalili kusok torty a rozdali sme aj slane co ostalo.
@majka2 na každého rátaj v tom to teple po 2 l minerálky a po 1 l malinovky. Čo zostane odvezieš domov. A tie pochutiny - nakúp rôzny mix, 8-10 sáčkov na všetkých. Ešte aj závisí ako dlho budete na hostine sedieť....