Manzel je krstny. Kolko sa dava do obalky? Dakujem
@pribinak ďakujem. Lebo sme sa s manželom práve pochytili. On chce dať 300€ a to by bol naozaj škrt cez rozpočet 😳
Ja som tiež krstná, idem dat 100 eur + torta+ ešte nejakú drobnosť do taštičky
Ja som dávala 100 + darček pre kraniatko + torta
Ale to je už 6 rokov, tak by som dala teraz 150.
Ale fakt každý podľa svojich miznosti
150€ mi príde úplne normálna cena 🙏🏻 Vydýchla som si
*suma
100e a darcek, aj my tak teraz ideme davat... vyssia suma je absurdna, co s tym take 10 rocne dieta akoze bude robit 🙄 Nejde o to, kolko "viete" dat...
@anjelicek26 dakujem. 🙏🏻 Nad akym darcekom uvazujete? Mohla by si mi prosim dat nejaky tip?
Tak ja viem, co ma moj synovec rad, takze dostane novu peach hru na nintendo switch 😅 Od rodicov spolu zo starkymi (skladaju sa) dostane novu cross motorku , od krstnej dostane smart hodinky a jemnu retiazku s krizikom... v dnesnej dobe sa uz tazko hlada darcek, deti maju "vsetko"...
Nj, prijmanie je o tom, aby ai dala do obalky co najviac 🤣🤣🤣
My sme davali 100. Ale fakt od fin. moznosti,...300 mi pride vela.
My davame rietazku, už aj tá bola dosť drahá,to treba ešte aj peniaze alebo iný darček? 😱
Tiez ideme teraz krstniatku objednala som slecne supravu nausnice a retiazka so srdieckami s bielym opalom..miesto torty sme sa dohodli na slanom pracliky a pagace cca za 50e.a este kyticku jahody v cokolade planujem ak budu ochotni mi ju na nedelu spravit..peniaze nedostane ziadne.
Podľa svojich finančných možnosti. Niekto dá 100, niekto 150 a niekto 50.
Všetko je to v poriadku