Prosim vas...kolko eur sa dava do obalky birmovancovi???Je to hlupa otazka,ale budem krstnou a neviem,kolko sa teraz tak v priemere dava,kolko je malo a kolko vela.
Dakujem za odpovede...pripadne skusenosti.kolko ste dali vy alebo dostali.
Birmovka ,prijmanie,krst nieje o daroch ale prijat tu sviatost a zit ako sa ma
podľa možností.... ja by som uvazovala 50 - 100 €
Toľko koľko ti dovolia financie 🙂 Ale možno by som uvažovala aj nad nejakým vecným darom. Nejaké pekné hodinky napríklad. Proste niečo na pamiatku. Peniaze sa minú ... 🙂
počkaj, v úvode píšeš, že "birmovancovi" a v texte, že "budem krstnou".. tu splietaš 2 na 3 ... a ako už niekto písal skôr, sú to sviatosti ... ale ked už chceš, ja som aj krstnou aj birmovnou mamou (tej iste osobe) - a bola to retiazka a prívesok k nej , ale dôležité je aj tak úplne niečo iné ...
odporucam skor dar lebo peniaze ,zajde na diskoteku a je po nich 😉 , ved to pozname mnohe dostaneme peniaza ze nech si nieco kupime a baby naozaj kupime 😀 nakup do chladnicky
urcite sa opytaj rodicov ci nieco nejdu kupovat a pripadne prispejes alebo lepsie hodinky
To zalezi od tvojich finan. moznosti 😉
kolko chces 🙂
Nie, vazne, neexistuje ziadne univerzalne pravidlo, kolko dat do obalky. ked ti tu baby napisu, ze stovku a bude to tretina tvojho prijmu, co spravis ?
pre niekoho je dvadsat eur majetok, iny bude krcit nos nad dvestovkou.
Mozno sa rodina bude birmovancovi na nieco skladat, tak sa dohodnete, mozno chce birmovanec pamiatkovy dar.
Doporucujem porozpravat sa s rodicmi dietata.