Ahojte koľko darčekov dostanú vaše deti ca? Môj syn bude mat päť rokov a dostane puzzle, knižku a autíčko, moja sesternica na to že čo ste lakomí 🙄 tak nie každý má toľko peňazí ako ona
Na darčekoch predsa nezáleží hlavne že s ním strávite pekný deň veď život nie je len o darčekoch
Tak niekto je " lakomec " a niekto hlupák.Cudujem sa,že to vôbec riešiš.
Sesternica nech sa stara o svoju kapustu. A nabuduce jej nemusis nic vesat na nos, ona nebude rypat a ty sa nebudes trapit. A kebyze naozaj rypala tak povedz, ze laska sa nemaria darcekmi ale casom stravenym s dietatom
Ved su to 3 darceky..akoze co sa jej nezda :D
Nas dostane jeden. Od všetkých. Bude to drahšie lego. A každý rok toto budeme robiť. Poskladame sa na jeden drahší. 🙂
Moje deti na narodeniny dostávajú 0 darčekov 😉
Sesternica je riadna koza. 3 darceky su dost. Kazdy nakupuje podla svojho uvazenia. Vela ludi poznam,ktori maju peniaze,ale drzia sa pri zemi a nenakupuju nezmysly,len aby bolo vela darcekov.
?? Ja som bola zvykla dat synovi viacej darcekov, ale ver mi teraz uz lutujem! Bol to boj, kym sa naucil, ze viac, vacsie a drahsie ho nespravia stastnejsim! Tie darceky su akurat! Este ajtak dostane od starych rodicov....
Myslím ,že naozaj vôbec nie je dôležitý počet darčekov.Podstatne sú úplne iné veci.Ze s ním ten deň prežijú ľudia ,čo ho majú úprimne radi ,aj keby trebárs prišli bez darčeka .Niekedy deti dostanú milión hlúposti a všetko ich baví 5 minút.Urcute by som radšej uvítala jeden darček ,ktorý sa trafi do jeho záujmov .Tiež som nikdy ako dieťa nedostávala milión darčekov a vieš čo ..doteraz si pamätám ,čo mi kto daroval a pri ale príležitosti .
Vždy ,keď prídem k mame a tie veci tam vidím ,spomeniem si na.moment ,keď som ich dostala .Nemám pocit ,že som bola menej šťastná ako deti ,čo mali všetko .
@jesenzima prečo žiadny darček?
@jesenzima jehovisti?
Prosím,len neporovnavaj! To je to najhoršie,čo môže byť.
Uz len z dovodu, ze nemas nafukovaci byt/ dom su tie 3 idealne. A nechapem taketo blbe poznamky. Ved i ked sa urobi pekna oslava, vylet, torta ci kolac a je to pekna rodinna oslava, tak co? Nie kazdy to ma rovnako a treba respektovat.
Sesternica je trubka, netrap sa. Ty si pamatas, co si na vsetky narodky dostala?
Ja si pamatam napr bycikel velamos, a dlho sme na ne cakali, boli na objednavku 😅. Potom este par darcekov ako lego na vianoce, a par milych drobnosti. Ale najviac si pamatam pekne chvile, zazitky, vylety a to ako som sa kedy citila.
A ti je dolezite - laska a pohoda, nie kopec darcekov!
@jesenzima naozaj?
Naše dievčatá na narodeniny dostávali jeden darček, mohli si ho vybrat, (samozrejme sme ich nenapadne usmernili) 😀 a vždy sme išli na spoločný obed niekam kde si vybrali a do večera sme robili co si vymysleli😀 hry, prechádzka a pod, proste sme boli iba my spolu
Moji nedostavaju od nikoho niesu krsteny takze krstnych nemaju bbku len jednu moju mamu zije sama ma co robit maximalne keks im kupi cokoladu alebo na pohar do cukrarne ja len drobnost nejaku nic drahe nekupujem nepr.knihu
Naša dostane od nás 1 🙂a aj našim poviem nech len 1 jej kupia🙂
Mne to príde niekedy totálne prehnane keď deťom na narodeniny a vianoce kupujú rodicia aj 6 a viac darčekov 🙂
dôležité je potešiť dieťa, nie kvantá, len aby bolo s čím sa chváliť na fotkach
Nič 😀 každý mu donesie ale môj krpec ma 4 roky a on vôbec nerieši žiadne narodeniny darčeky, Vianoce darčeky on nejako to ma v pazi😆.aj keby nedostal nič je mu to je jedno.
Moje deti dostávajú len maličkosti. Nie že by sme nemali na to im kúpiť čo chcú, ale ja nie som otrokom, že to budem pratat. A neuznávam zase také, s ktorými sa ani nevedia hrať. Aj tak toho majú kopec.
Teraz syn na 3 roky dostal malý bager. A upiekla som tortu, nafúkala balóny a boli sme sa kúpať v Maďarsku.
Snáď to tak nemyslela ako to povedala ... Či jeden darček alebo viac .to je jedno .dieťatko ľúbime tak či tak
Deťom pečiem na narodeniny tortu. Keďže sú narodení december, január, darčeky dostávajú na Vianoce, stačí to 🙂 viem, že sa to môže zdať divné, ale nám to takto vyhovuje, a deti sa oveľa viac tešia darčekom, keď sú "vzácnejšie" ...
Od nás rodičov jeden, - vybrala si babiku, od babky jeden , dedo a druhá babka väčšinou dajú peniaze, za ktoré si dcéra vymyslí dáky výlet, divadlo atď a od mojej najlepšej kamarátky tiež jeden.
????? .... pozdravuj sesternicu 👎
Ja mu urobim oslavi tortu sampanske atd..a nedavame im darceky..darceky ako hracky maju na vianoce...ked pridu kamosi babky ayd dostanu darcek ake ako rodicia nekuoujeme ale robime oslavu a myslim ze maju toho az moc..a su maly takze to neriesia..ked budu skolaci a podobne jasne kupime 1 darcek
Jeden darček .nechcem syna naučiť .aby si myslel že keď sú Vianoce alebo má sviatok že dostane od každého milión darčekov a vôbec to nieje o lakomosti .ja sa skôr čudujem keď vidím ako niekto kupuje aj 6darcekov deťom ,,😃pre mňa choré ...veď celý rok niečo dostavaju