Dcéra miluje bábiky. Má ich štyri a hrá sa s nimi denno denne. Od Ježiška si priala 2 malé, chlapčeka a jednu veľkú. Hrá sa na škôlku takže hovorí že potrebuje viac deti.
Nebude to príliš keď okrem iného tak budú aj štyři bábiky?
Je předškoláčka
Co by ste niektore bez kona robili...
to nie su styri darceky.. to je jeden darcek - jedna skolkarska trieda.. velmi MALA skolkarska trieda.. nemoze to byt vela 🙂
To sa spýtaj jeho 😅 ale vážne, veď je to úplne na vás, koľko bábik si môže dovoliť dostať, či už finančne alebo miestom a ty si ju poznáš, či sa s nimi naozaj vyhrá a či to bude lepšie ako možno niečo iné, na čo len bude padať prach... ešte môžete rozdeliť, jedna alebo dve u vás a ďalšie u starých rodičov, ak chodievate rozbalovať darčeky aj tam...
Ja by som sa tiez rada spytala, ze mam velmi rada banany, no a niekedy zjem kazdy den jeden, inokedy iba kazdy druhy den jeden...co myslite kolko bananov mam kupit dnes v obchode? 🤔
Mna fakt fascinuje, ze sa niekto potrebuje na taketo veci pytat inych ludi 🤦...
@oceanahory navrhujem také 4 až 5, potom radšej dokúpiš, keď zješ. 🤣
@huxy Dakujem za radu, velmi si to vazim! Uz som bola cely den vystresovana, ze ci 3 alebo 5...ale asi teda kupim tie 4 👍 😅.
Keďže sa hrá na škôlku, tak by som jej kúpila aspoň 5 bábik, tak bude jedna učiteľka a 8 detičiek 🤣, čo je to za škôlku s piatimi deťmi??
@oceanahory 🤣🤣🤣
@7miriam77 Ja 6! Chybala by pani kucharka ☹️.
tak kúp také menšie.... a potom aj dve. pozri či nemajú sety - videla som dve bábiky spolu v balení....
nemá náhodou niekedy poblíž sviatkov narodeniny alebo meniny? doplníš ďalšou bábou
@oceanahory ďakujem za upozornenie, na tú som zabudla 🤣
😃
Opýtaj sa Ježiška.
@deti95060810 wau ďakujem za jedinú normálnu odpoveď k téme. Ja sa obávam reči svokrovcov. Tí neustále lamentuju koľko má veľa hračiek. Tak som sa chcela opýtať či to preháňam a mam očakávať zaslúženú kritiku alebo je to v pohode.
ty si rodič, nie svokrovci, malá si vypýtala hračky, tak dostane hračky. Sama povedala, že na škôlku má málo detí, tak asi sa v nich neprehrabuje vidlami. Nepýta 30 bábik, len 4, ved to je nič.
Moja ich ma doma dost a teda nehraje sa s nimi tak 2krat do roka..ak sa tvoja hraje tak jej kup..no ale je uz predskolacka tak dlho sa s nimi hrat nebude uz
Este ze sa s nimi hra 🙂 ma aj nejaky domcek? Kociar resp nieco aj pre tu babiku? Moja starsia sa len vynimocne hrala s babikami. Ma ich snad aj 10.
Teraz uz dostava mladsia 😂🙈
Svokrovcov do výberu a počtu hračiek tvojho dieťaťa je veľké nič... Dôležité je ako dcérka k hračkam pristupuje.. ak sa s nimi vyhrá teší sa z nich a dava si na ne pozor tak o to viac by som jej tie bábiky dopriala
@oceanahory niekde písali alebo som to počula rádiu - už presne neviem ale od pondelka bude akútny výpadok banánov minimálne na mesiac tak radšej nákup do zásoby aby si neostala hladná 🫣🤣🤣
@huxy
@oceanahory 😂😂😂
Na svokrovcov sa vybodni. 😉😉
Mne tu ozaj niekedy zástava rozum. Si dospelá osoba ktorá má dieťa, vieš ze sa poteší babike, a ty sa pýtaš kona ci jej môžeš kúpiť 4 bábiky? Keby tu ženy napíšu ze je to veľa, tak to tomu dieťaťu nekúpiš? Lebo ženy na MK povedali. A ze svokrovci hovoria, že ma veľa hraciek? A? Oni ich kupujú? Proste rob tak, aby bolo dieťa stasne. 4 bábiky neznamená 40 bábik.
ak kúpiš set tak to je jeden darček... 😉
Moja má už 6 Barbin, 3 malé akože deti, a dve babetka stále niekto niečo dovlecie takže zatiaľ je to ok 😄
Ja som ako malá mala asi 8barbín a toľko vecí k ním,skoro celú igelitku 🤭. Ale väčšinou to bolo tak,že som im sama šila oblečenie a skúšala módne outfity 😆. V tomto bol tatko benevolentnejší,sám mi ich kupoval, pretože si všimnú,že ma baví vymýšľať na ne oblečenie. A teraz? Keď ma napadne,navrhnem si a ušijem pre seba,či najbližších. Asi niečo vo mňe videl,keď ma tak "rozmaznal" bábikami 😊.
To fakt toto niekto sa môže pýtať? 😀 😃 tak moji svokrovci taktiež hundrú, že staršia dcéra má kopec hračiek, ale kúpim jej podľa seba, nie podľa nich ... len tak pomimo dcéra má 5 rokov a schválne som jej šla spočítať barbie do domčeka.. má ich 33 takže 4 či 6 nieje určite veľa 😀 😀
@lilizzachy len je rozdiel dostať na každý sviatok nejakú babiku a je rozdiel dostať ich 8 naraz
Alebo štyri alebo osem
Ďakujem za všetky normálne odpovede. Tie ostatne strčte sa niekam 😂😂😂
Tiež zvyknem komentovať ak sa mi niektorá téma zdá neuveriteľná ale na tomto absolútne nevidím nič zvláštne. Zaujímal ma len názor a ako to býva u iných dievčat keďže mame v rodine samých chlapcov.
Ale keďže niekde ich majú 33 tak 12 bude v poriadku.
Ak máte miesto a nevadí vám to nech ma aj sto bábik