Ahojte, síce trocha predčasne , no zaujímalo by ma napr. koho všetkého sa sluší pozvať na promócie? Alebo je to čiste na mne a mojom želaní? 🙂 Rozmýšľam taktiež, či tam okrem svojej rodiny mám volať rodinu priateľa - rodičov alebo len jeho? Sme spolu takmer rok a najradšej by som tam mala najbližších ktorí pri mne počas štúdia stáli a priateľa... ako ste to maly vy žienky?
Ako chceš a ako ti peňaženka dovolí. Ak to chceš komornejšie, pozvi len najužší okruh. Priateľových rodičov len ak spolu dobre vychádzate a s priateľom ste už na úrovni "snúbenci". Sú to "len" promócie, nie zásnuby alebo svadba.
Ja som ani nebola. :D Ozaj ako chces..
Koho len chceš reps. uvidíš, či nebudete mať nejaké kapacitné obmedzenie 😊 nás s priateľom promovali naraz, takže toto bolo vyriešené.. On tam mal starých rodičov a najlepšieho kamaráta a ja som mala aj uja a tety, dokopy 6 ľudí.. Najskôr som to tak neplánovala, pôvodne som s nimi chcela mať len potom posedenie, lebo mi prišlo zbytočné, aby si to tam odsedeli, ale oni chceli prísť aj na samotné promócie 😊
Ja som mala rodičov, starých rodičov, segru a frajera po všetkom sme sa šli najesť do Auparku all you can eat 🤣 čiže nás to nevyšlo až tak draho
dakujem za názory, ja len preto lebo sa rodiny nejako extra nepoznajú a necítim sa prijemne v spoločnosti priatelovych rodičov tak ci ich tam musím volať :D
Ja som mala iba rodicov a priatela. Verim ze priatelovym rodicom bolo uplne u riti ci ja koncim VS, aj ked sme spolu vychadzali dobre.
@zooeynka takto to vnímam aj ja :D len som chcela vedieť či to nie je velmi neslušné :D
Koho chces,ale zalezi aj podla poctu vstupeniek. Ja som mala rodicov,surodencov,krstnych a priatela. Jeho rodicov som nevolala.
V podstate jeho rodicom ulahcis zivot ak ich nepozves, nebudu ti musiet kupovat dat ;)
Koho chceš.