Zdravím. Kedy ste si ako nevesty začali vyberať svadobne šaty? Ja mam do svadby pol roka ,a už teraz mam obavy o šaty ,keďže som trosku vyberava ...
Ak si chces pozicat tak to je v pohode, ja som si davala sit uplne jednoduche a pol roka pred svadbou uz bolo tak na hrane.
Zacni uz pozerat. Ak si chces pozicat,tak aby boli dostupne v tvojom termine. Ono sa to zda,ze pol roka je dost casu,no to ubehne tak rychlo. A mesiac,dva pred svadbou budes mat ine starosti ako vyberanie siat.
Dcéra sa vydávala v septembri, šaty mala v požičovni zajednané 5 mesiacov pred svadbou. Tie, ktoré chcela ako prvé, už 5 mesiacov pred svadbou voľné na jej termín neboli. Niektoré šaty boli zajednané viac ako pol roka pred termínom.
3 mesiace pred svadbou som si vytipovala nejaké svadobné salóny a dohodla termín. Hneď v prvom som im povedala svoju predstavu a nech mi ukážu to najlepšie, čo majú a to aj boli moje svadobné šaty. A to som extrémne náročná a vyberava.
No ja som už pozerala aj mala vybraté 😁
svadba bola v maji tohto roku saty som vyberala v novembri minuleho roku dala som si ich usit takze mi dosli v marci a este sme museli riesit drobne upravy takze vklude uz zacni hladat 🙂
Kľudne môžeš začať obzerať ponuky salónov, dohodnúť si termíny skúšania