Kedy ste si začali vyberať svadobné šaty?

6. nov 2022

Zdravím. Kedy ste si ako nevesty začali vyberať svadobne šaty? Ja mam do svadby pol roka ,a už teraz mam obavy o šaty ,keďže som trosku vyberava ...

jaskolka
6. nov 2022

Kľudne môžeš začať obzerať ponuky salónov, dohodnúť si termíny skúšania

maranta_leuconeura
6. nov 2022

Ak si chces pozicat tak to je v pohode, ja som si davala sit uplne jednoduche a pol roka pred svadbou uz bolo tak na hrane.

marca12
6. nov 2022

Zacni uz pozerat. Ak si chces pozicat,tak aby boli dostupne v tvojom termine. Ono sa to zda,ze pol roka je dost casu,no to ubehne tak rychlo. A mesiac,dva pred svadbou budes mat ine starosti ako vyberanie siat.

melanta
6. nov 2022

Dcéra sa vydávala v septembri, šaty mala v požičovni zajednané 5 mesiacov pred svadbou. Tie, ktoré chcela ako prvé, už 5 mesiacov pred svadbou voľné na jej termín neboli. Niektoré šaty boli zajednané viac ako pol roka pred termínom.

konikkon
6. nov 2022

3 mesiace pred svadbou som si vytipovala nejaké svadobné salóny a dohodla termín. Hneď v prvom som im povedala svoju predstavu a nech mi ukážu to najlepšie, čo majú a to aj boli moje svadobné šaty. A to som extrémne náročná a vyberava.

misa11111
7. nov 2022

No ja som už pozerala aj mala vybraté 😁

l_u_c_k_a111
10. nov 2022

svadba bola v maji tohto roku saty som vyberala v novembri minuleho roku dala som si ich usit takze mi dosli v marci a este sme museli riesit drobne upravy takze vklude uz zacni hladat 🙂