Kedy pre vás začínajú Vianoce?

19. dec 2021

Ahojte. Kedy zacinate vnimat, ze vam zacali Vianoce? 😍 u nas je to dokoncenou pracou, ked sa nam zacinaju 2 tyzdne volna s rodinkou. Velmi sa tesim na oddych

mauduska
19. dec 2021

rozne. niekedy nemám vianočnú náladu celé sviatky. Tento rok celý december, od kedy prvý raz napadol sneh. Odvtedy som aj non stop chorá, ale to je druhá vec 😂

tncka
19. dec 2021

Ja mam vianoce uz tyzden,dieťa je doma, neucia sa od 15.12.,nakupene,oddychujem. Do 10.1.kedy sa zacne skola a mne praca nerobim nic co nie je nevyhnutne,t.j.pripravit vianocne jedla a behnut na nejaky vyletik do prirody.

cecilia29
19. dec 2021

Večer 24.decembra

79viktoria79
19. dec 2021

teraz je advent, Vianoce začínajú 24.12

h2
19. dec 2021

Pre mňa, keď postavíme a ozdobíme stromček. Čiže 23.12.

euka210
19. dec 2021

Vianocna nalada je pri peceni kolacikov s detmi a
robeni pohladnic ...to mame radi...inak Vianoce 24. a realne 25.12.ked nemusim ten den varit a je konecne oddych pri rozpravkach v telke 😁

vler
19. dec 2021

2 tyzdne volna, o tom sa mi moze len snivat. Zijema pracujem v zdravotnictve v zahranici a volno mam len 24-26, a ten 26 len preto lebo je to nedela

andreatytler
20. dec 2021

24. decembra ked zacne vonat kapustnica.

janetinka27
20. dec 2021

vianoce pre mna zacinaju podla toho, ci mam 23.12. dovolenku alebo nie. tak bud vtedy alebo az na stredry den, ked uz zacne volno a ked zacnu vyssie spomenute vone - vianocna kapustnica, file, salat. a potom rozne rozpravky, koledy, stromcek. to uz mam vianocnu naladu.

andrejka1974
20. dec 2021

U mna zacnu vianoce asi az 23.12.dovtedy pracujem, ale to bude super pretoze ked pridem z prace bude mozno uz aj stromcek postavený

elementissa
20. dec 2021

U nás rôzne, ale od 1.12. u nás ide stále Vianočná hudba. V piatok som bola posledný deň v práci, teraz mám dovolenku, syn v škôlke prázdniny. V sobotu sme postavili stromček, vyzdobili každý kút v dome, takže reálne máme Vianoce od soboty, ale inak je u nás Vianočná atmosféra už od prvého. Pamätám si aké to bolo smutné, keď som pred xy rokmi pracovala v obchode a robila som aj cez sviatky. Teraz sa síce 29-31 pripojím, ale v stand-by mode, poriešim iba urgenty čo vzniknú tento týždeň.

ibrunova
20. dec 2021

23. večer , keď postavíme stromček.

diewcatqoo
20. dec 2021

Na stedry den rano.. sparim hriby do kapustnice, dam varit kapustu a peciem stedrak alebo vianocku. Ked sa nakombinuju vone hub, kapusty a pecenia, tak vtedy viem, ze su vianoce 🙂

katpizur
20. dec 2021

No mam vianoce zacinaju asi az 23 vecer, ked zaciname zdobit stromcek. Vtedy si proste tak nejak poviem, ze uz su ozaj tu

veroniak12
20. dec 2021

U nas uz pomaly od Mikulasa 🙂 Ale tento posledny tyzden je to take najviac citelne a hadam celkovo vsetci ludia budu k sebe milsi 🙂

ellemell
20. dec 2021

No ja tomu skorému stavaniu stromčeka neviem proste prísť na chuť. Chápem niekomu to fakt naladí takú tú vianočnú atmošku už začiatkom mesiaca, no pre mňa by to znamenalo dlhé čakanie fakt na tie vianoce

evica17
20. dec 2021

U nas sme s malym od prvej adventnej nedele pustali vianocne pesnicky. Vcera s muzom zdobili stromcek, ja somminuly tyzden jeden den poriadnejsie upratala, pretriedila veci a podavala tak aby nezavadzali a jeden vecer som napiekla par vianocnych kolacikov. Kebybol maly starsi, piekli by sme spolu a aj vyrabali pohladnice, darceky, ozdoby...a chodime na prechadzku domesta s muzom a malym.obzerat betlehem, pripafne vecer svetielka ako jemesto ozdobene. cize unas taka vianocna atmosfera zacina od prvej adventnej nedele, teda snazim sa,nech ma maly radost.