Milé mamičky, prosím vás, viete mi poradiť, kedy má Stella meniny? Ako sa Vám páči toto meno? Neviem sa rozhodnúť pre meno. Uvažujem medzi Vanesou a Stellou, ktorá sa vám viac pozdáva?
Vtedy,kedy Stela,ved je to rovnake meno. Ak sa nemylim,tak 3.10. A krajsia je Stela.
http://kalendar.azet.sk/meniny/stela/
čo ti nefunguje prehľadávač? 😲
Mne osobne sa Stela páči viac, ale bez dvoch "l", nakoľko je Slovensko už prevanesované
Vanesa... Sarkozy 😀
Nie, toto meno nie. Uz len kvôli tomu, že na ihrisku zakricis vaneska a otočí sa tretina dievcatiek
Stela je nadherne meno...Vanesa mi pride take romske, aj ked nie som rasistka :D Tiez mi hned napadne Vanesa Sarkozy. Ja mam na jednej urovni mena Vanesa, Jessica a Kevin...ze podme sa hrat na Ameriku...pre mna total otrasne, ale vsak kazdy ma iny vkus...takze aj ked sa na konovi na toto opytas, tak nazory budu rozne...
Prosim vas, poradte mi. Moze sa pisat meno Stella aj z jenim l? Lebo v slovenskom kalendary sa pise Stela a v zahranicnych Stella. Tak teraz neviem ako sa to ma spravne pisat.
@111misha111 slovensky Stela, anglicky Stella (ale predpokladam, ze si na sk, takze Stela)
Jednoznacne Stella, ma smrnc a silu.
ako volate doma Stelly? Mne to evokuje velke dievca alebo zenu. Ako ste oslovovali malinke babetko? Stella mi pride velmi tvrde a nenapadaju ma ziadne pekne zrobneniny Stelka -znie ako podstielka (pre macku), Stelinka je divne. Poradte. Lebo chlapovi sa paci toto meno, ale ja ho ztohto dovodu omietam
3.10.
My budeme mat Stelku dnes mame termín tak som zvedavá kedy sa jej uraci prísť uz 😍❤ A volať ju budeme Stelka Stelinka Steluška 😊 Ale pre mna aj Stela neni škaredo povedané...Je to krásne meno ma niečo do seba a určite s jedným L 😊 Bude Slovenka ❣
...za mňa určite Stella = v preklade z taliančiny "hviezda", znie to pekne...Vanesiek je kopa 🙂
Ja mam Stelu volam ju Stelinka,ale vsetci ju volaju Stela.A je to super medzinarodne meno.
My mame Stellu, volame ju Stella, stari rodicia obcas zdrobnene, ale mne sa to nepaci 🙂 Ja ju volam aj Stellik
my máme Stelu aj Elu 🙂 Stela, Stelka, Stelinka, Stelča... a potom Ela, Elka, Elinka, Elča...
Stela je krasne, Vanesa mi tiez moc nesedi. ja by som vybrala Stelu ci Stellu to uz je na vas. ja by som ju volala Steli tak ako zuzku Zuzi, Lukasa Luky
Ďakujem pekne za vaše odpovede. Nakoniec som sa rozhodla pre Stellu, a vôbec to neľutujem.
Prekrásne meno.
Nadherne, gratulujem! Perfektny vyber.
Ja mám krstniatko Stellu Améliu a je to úžasné dieťa, nehovoriac o tom, že má krásne meno. 😍😘
gratulujem a urcite si vybrala dobre,za mna urcite STELA🙂
Prave som chcela napisat, ze Vanesa znie tak cigansky a vidim, ze ste ma niektori predbehli.😂
Staci si pregooglit internet, ja osobne by som si vybrala Vanesu