Po akom case ste si povedali ze sa chcete vziat a specatit Vas vztah aj oficialne? Preto sa pytam,lebo ja s tym mojim sa nemôzem ani po 5 tich rokoch dopatrat do svadby.Deti nemame a ani nechceme.Naco.Chceme zit iba pre seba.
@shewinka nakoniec sa dockali,super.
@cocolino234 ja mam 34,partner 43.
@cocolino234 kecame o tom stale praveze,pise ze nema na prsten,ze v tejto dobe je vsetko drahe,ze on malo zaraba...tak uz neviem co robit...och
@cocolino234 mozno z ineho sudka, a ak nechces vobec neodpovedaj, ale som zvedava, prečo ste sa rozhodli ze nechcete dieta? My to mame naopak, nechceme svadbu, ale dieta ano 🙂
@shewinka tak sme sa rozhodli,necitime to tak v sebe skratka.
@shewinka a preco chcete dieta? Mna by praveze zaujimalo co Vas k tomu vedie?Slusne sa pytam,fakt ma to zaujima.
citime to tak obaja, mame s priatelom krasny vztah, uzivame si jeden druheho, ale citime, ze nas vztah a nasa domacnost bude dokonala, ked tam bude behat to male 🙂 hlavne potom co som jedno dietatko potratila. Citime, ze este nie sme “komoletni”
@shewinka a kolko mate rokov ak sa smiem spytat?
ja mam 31 a priatel 38
@shewinka to ste este mladi...to nie ako my😁
@shewinka ja nemam nic proti detom,ale viem ze by som materstvo nedala...tak chapes...nemam na vyber.
ooo dakujeme, taky kompliment sme dlho nepoculi 😂 skor je to o tom nastaveni, odkedy sme sa dali dokopy, vedeli sme ze chceme rodinu (vedeli sme to aj predtym, ale asi sme doteraz nemali toho spravneho partnera)
@shewinka ja zasa obdivujem taketo pary,ze to hned vedia,ze to skratka CHCU a aj to uskutocnia.My to takto nemame a preto neplodime.Premyslame mozgom skôr ako tym dolnym😉
ja osobne si neviem, resp nechcem predstavit zeby sme deti nemali (ano moze sa stat aj to) ale dobrovolne sme sa preto nerozhodli. Keby to je na mne, pokusame sa o dieta aj hned 😂
zas ani my nepremyslame len “tym dole” najprv sme zabezpecili vsetko hmotne, aby zubrienke nic v uvodzovkach nechybalo, mame obaja vzdelanie, zamestnania ziadne leasingy na auta a podobne. Neideme do toho akosi bezhlavo
@shewinka a preco si to nevies predstavit nemat dieta? Co je na tom take skvele.Fakt ma to zaujima.Ja to vidim uplne inak.Ja by som sa v materstve strasne trapila a trpeli by sme ...takto to mame my.Asi sme divni...
preco divni? Kazdy ma uplne ine nastavenia mysle a vnimania. A prečo si to neviem predstavit? Popravdepovedane neviem, neviem ti nato odpovedat. Mam rada deti, chcem byt matkou, chcem darovat mojmu dietatu zivot, chcem aby zo mna a z priatela boli rodicia, citim to tak, ze co bolo darovane mne (obaja sme mali krasne detstvo) chcem darovat dalej mojim detom. Ale zaroven chapem a nijako nepozeram cez prsty na ludi,
ktori sa rozhodli dieta nemat.
@shewinka tak drzim palce.Ked to tak chcete,tak to tak aj bude.
@cocolino234 vies,nas zivot tak doj**al, ze sme sa takto rozhodli a viem ze to nezmenime,ale tak ten prsten a svadba by ma potesila veru.
@shewinka urcite ano...drzim palce
@shewinka krasne napisane,vidno ze si velmi inteligentna
@shewinka ja ano,ale nam staci mala svadba ...urcite nie 200 ludi
sestra so svagrom po 11 rokoch