Ahojte prosím poraďte mi v tejto situácii (Corona) kde zohnať svadobné šaty alebo kde si kúpiť oblečenie?
Ja mám hlavu v smútku. Termín svadby mame 22.5.. a nechcem to riešiť na poslednú chvíľu.
Mne príde, že už to na poslednú chvíľu riešiš 😁 ale veď obchody a služby od pondelka budú dostupné, niečo sa nájde. Ak ide len o šaty.
Pockaj do pondelka, vsetko sa otvara, tak si budes moct vybrat 🙂
Od buduceho tyzdna uz kde chces 🙂 Otvaraju sa obchody aj sluzby, bude sa isto treba objednat dopredu na skusku ale inak by nemal byt problem
Ja mám v bazári ak chces,len vyskusane 😁
s niektorymk svadobnymi salonmi sa dalo dohodnut aj pocas lock-downu, riesili nevesty, ktore mali svadbu o par tyzdnov, ja som bola dva tyzdne pred svadbou, lebo snaha zohnat online a z market place a este v 6 mesiaci tehotenstva bola na plac, vybrala som si maly salon, skusila zavolat, pani prisla, boli sme same dve v respiratoroch, o dva dni uz som ich mala upravene a sla na skusku
@vikuus treba len najst salon/obchod, ktory ma aj taketo v ponuke, castokrat maju vsetko nafotene, cize asi by som sla na to touto cestou - skusila vygooglit salon a "svadobny overal" a skusila najst kto to ponuka ale to len triafam 🙂 na kostym asi klasicky obchod nejaky, od pondelka ked otvoria tak asi to bude jednoducsie
@vikuus v pondelok otvárajú obchody