Kde zoženiem svadobné pierka?

viktoria276
30. máj 2021

Ahojte, nájde sa tu niekto kto robí svadobné pierka, poprípade poznáte niekoho alebo stránky ? Ďakujem za každú odpoveď. 🙂

nafka0483
30. máj 2021

@viktoria276 Zakladanie duplicitnych tem je zakazane, jednu uz mas zalozenu, aj sa ti tam pani ozvala, tuto ti admin aj tak zmaze...

viktoria276
autor
30. máj 2021

@nafka0483 už viem😀 nevadi

c_est_la_vie
30. máj 2021

Ja som objednavala zo sashe

janinah
30. máj 2021

Len sa pripojím otázkou,majú tie pierka všetci svadobčania alebo len tí "hlavní"?

viktoria276
autor
30. máj 2021

@janinah u mňa všetci 🤷‍♀️ ale u každého je to inak asi

c_est_la_vie
30. máj 2021

@janinah ako kde. My sme dávali všetkým tie malinké. Ale už som videla i tak že všetkým dávali tie malinké a hlavným ( otcovia, bratia, svedok) také väčšie 😃.

Záleží na tebe

nafka0483
30. máj 2021

@janinah Ja som zazila rozne svadby, kazdy robil podla toho ake zvyky su v ich rodine alebo kraji. Niekde davali vsetkym (tym co idu na hostinu) take najmensie najjednoduchsie, druzickam a druzbom vacsie, svadobnym otcom este vacsie, starejsiemu este ine a zenich mal samozrejme svoje.

Niekde davali iba chlapom, niekde iba najblizsej rodine, niekde nikomu. Uz zazila aj take ked osm bola druzicka a mala som davat kazdemu, ze najma zeny odmietli, lebo nechceli si dat prepichnut saty a aj muzi niektori, ze drahy oblek, nechcu tam mat dierku od spendlika.

My sme davali mamkam kyticku, otcom pierko, svedkyni kvetinovy naramok nech ma volne ruky, svedkovi pierko a zenich mal pierko.

evkamotka
31. máj 2021

Normalne mali vo vsetkych galanteriach