Na poslednú chvíľu hľadám handmade darčeky pre moju rodinu. Pozerala som na www.sashe.sk a na galanteriaivana.sk. Páčilo sa mi to tam, majú tam ozaj krásne výrobky. Máte skúsenosti s dodaním výrobkov z týchto stránok ? Dodajú načas ?
Skus aj mawile.sk, ak ma konkrétnu vec dotyčná pani vyrobenú, tak by to malo do Vianoc prísť. Priamo kontaktuj predajcu.
Na sashe maju predajcovia aj hodnotenia, mozes sa aj podla toho riadit, a urcite odpovedia na spravu, ak im napises...
sashe.sk, alebo fler.cz (z čiech je dosť drahé poštovné)
(ja mám to šťastie, že niektoré veci si viem spraviť sama)
No hlavne musis pozerat to, co maju uz urobene a nie na objednavku, to ti teraz nik neurobi
www.sashe.sk.... ešte som nemala problém, vedia sa dohodnúť, komunikácia super
@pisemteraz O aký typ darčekov máš záujem?
Vcielkamaja- to je nadherne, sikulka
Kukni aj u mňa 😉 Zo sashe ale ako bolo písané vyššie - záleží na danom predajcovi a hlavne pozeraj čo je na sklade ...
Všade nájdeš aj tu u každej druhej v albume.. :D aj ja mám deky patchworkové aj hocičo sa dá.. :D
Ahojte, ak sa pozriete do môjho bazošu, tak tam mám nejaké ponožky od slovenského výrobcu, funguje už druhý rok, ponožky sú priamo od neho a ceny tam mám tiež od neho, väčšinou sa u nás rozchytajú po známych a rodine, ale tento rok nám pár kusov ostalo...ak sa vám zapáčia, pošlem...môžem odporučiť, za tie 2 roky som nevyhodila ani jedny ponožky, že by sa spravila nejaká diera(a to chodíme všetci bosí🙂), len na 1 pustil švík (1 zo 100 párov čo sme mali)...
robim zdobene sviecky, som aj na sashe. Vianocne objednavky stale prijimam.
@pisemteraz aj u mňa v albume - robím náramky na pamäťovom drôte, náušnice....
Nick "pisemteraz" je uz NEAKTIVNY
Sashe zdruzuje obrovske kvantum vyrobcov a dodavatelov, takze nikto ti to vseobecne nepovie. Zalezi na konkretnej predajkyni. Preco sa to teda nespytas teda tej, od ktorej chces vyrobok kupit?