Kde v Bratislave nám pokrstia bábo, ak sme mali sobáš na úrade?

dominika1988
10. jún 2011

Kde v Bratislave mi bez problémov pokrstia dcérku, aj ked s mužom nie sme zosobášení v kostole? Vďaka

gabfra
10. jún 2011

ahoj. skús Blumentál - modrý kostolík 🙂

rovni
10. jún 2011

Kalvária

snoopy1
10. jún 2011

Františkánske Nám. - Karlova Ves. Nám tam krstili drobca bez problémov a tiež sme nemali svadbu v kostole.

vefi89
11. jún 2011

rodičia nemusia byť sobášený v kostole, nemusia mať ani sviatosti..nemala by si s tým mať problém na žiadnej fare...
pozri si na internete podmienky pre prijatie sviatosti krstu...podrobnejšie. Len v stručnosti: krstný rodič/ia musia mať všetky sviatosti, nesmú byť rozvedený, musia byť sobášený v kostole, nesmú žiť ako druh a družka, nemanželské deti....to je asi to najdôležitejšie 🙂

katchitchi
11. jún 2011

vefi89 to je hovadina...my sme mali krst dnes..nie sme zosobaseni, krstna ma frajera, cize nie je vydata-na sviatosti sa nepytal ani nas ani krstnej.len sa nas pytal kedy sme mali sobas, a my, ze este nie a to bol koniec...

adulik23
11. jún 2011

v blumentali pokrstia aj dieta nezosobasenych rodicov. a krstnych rodicov vobec neriesia. 🙂

kaara1980
12. jún 2011

mne ako slobodnej matke pokrstil farár syna úplne bez problémov.Za krstných mu šiel môj brat s frajerkou.Brat nieje nemá žiadne sviatosti.Je len krstený.Všetko záleží od farára.Inak by nemal žiadny odmietnuť pokrstiť dieťa

lucia20
12. jún 2011

my sme ako prvu krstili dceru v modrom kostoliku. ako ja neveriaca to bol velky problem. nakoniec som si to tam vydupala kvoli muzovi. 😖 ale druhu sme krstili v blumentali a tam sa ma nic nikto nepytal. pokrstili a bolo.

mis_ka
22. júl 2011

u salezianov na trnavke, nemaju problem s nicim

habibi78
22. júl 2011

saleziani na Mileticke, my sme neboli vobec zosobaseni, nikto s tym nemal problem 😉
@vefi89 moj brat je rozvedeny, nema vsetky sviatosti, zije s druzkou, ma nemanzelske dieta.... a mohol byt krstnym otcom.... co fara, to ine podmienky a poziadavky :-/

monika15
23. júl 2011

to co za hovadinu...... ze este vyberaju.....

ja neni som ani zobrata a maleho sme krstily v kostole.......

komu co do toho... hrozne :((

rough
Odpoveď bola odstránená
Zobraz