Kde v Bratislave mi bez problémov pokrstia dcérku, aj ked s mužom nie sme zosobášení v kostole? Vďaka
Kalvária
Františkánske Nám. - Karlova Ves. Nám tam krstili drobca bez problémov a tiež sme nemali svadbu v kostole.
rodičia nemusia byť sobášený v kostole, nemusia mať ani sviatosti..nemala by si s tým mať problém na žiadnej fare...
pozri si na internete podmienky pre prijatie sviatosti krstu...podrobnejšie. Len v stručnosti: krstný rodič/ia musia mať všetky sviatosti, nesmú byť rozvedený, musia byť sobášený v kostole, nesmú žiť ako druh a družka, nemanželské deti....to je asi to najdôležitejšie 🙂
vefi89 to je hovadina...my sme mali krst dnes..nie sme zosobaseni, krstna ma frajera, cize nie je vydata-na sviatosti sa nepytal ani nas ani krstnej.len sa nas pytal kedy sme mali sobas, a my, ze este nie a to bol koniec...
v blumentali pokrstia aj dieta nezosobasenych rodicov. a krstnych rodicov vobec neriesia. 🙂
mne ako slobodnej matke pokrstil farár syna úplne bez problémov.Za krstných mu šiel môj brat s frajerkou.Brat nieje nemá žiadne sviatosti.Je len krstený.Všetko záleží od farára.Inak by nemal žiadny odmietnuť pokrstiť dieťa
my sme ako prvu krstili dceru v modrom kostoliku. ako ja neveriaca to bol velky problem. nakoniec som si to tam vydupala kvoli muzovi. 😖 ale druhu sme krstili v blumentali a tam sa ma nic nikto nepytal. pokrstili a bolo.
u salezianov na trnavke, nemaju problem s nicim
to co za hovadinu...... ze este vyberaju.....
ja neni som ani zobrata a maleho sme krstily v kostole.......
komu co do toho... hrozne :((
ahoj. skús Blumentál - modrý kostolík 🙂