Kde ste si kúpili svadobné šaty?

25. dec 2020

Ahojte, nechcem dať za šaty tisíce, pozrela som na bazároch, na h&m a podrobných stránkach a tak ma zaujimalo že kde ešte popozeram? Poradíte? 🙂 pekne Vianoce!

gladys_07
25. dec 2020

Peek and Clop, znacka Swing

mirkaz156
25. dec 2020

Lalamarket, FB rôzne skupiny, FB marketplace ,Bazoš...je toho ozaj veľa 🤷. Záleží od toho čo chceš a očakávaš... Na FB skupinách vieš zadať dopyt a budeš mať toľko ponúk že sa nespamätáš 🙈🙈😁😁😁

c_est_la_vie
25. dec 2020

Ak chces nové a jednoduchšie tak pozri ASOS.com alebo bestsecret ( tam majú teraz krásne popolnocne od Pronovians v 80 % zľave), ale musíš ísť cez pozvánku, ktorú máš v linku:
invite.bestsecret.com/VDW-UAU-LKH

s_a
25. dec 2020

Ja som cez FB markerplace nasla 🙂

c_est_la_vie
25. dec 2020

ešte ma napadlo že aj Chichiclothing.com ma krásne

sisa_s
25. dec 2020

Ak by si chcela salon s dobrymi cenami, ze skusat aj, tak odporucam Irian Sam 🙂

lenkakravcova
25. dec 2020

Vinted.cz
Je to niečo ako bazár, ale pre ČR. Je ich tam dosť veľa na výber. Ja som si takto kúpila svoje za asi 80€ ☺️

bavlnka92
25. dec 2020

na bazoši 😅 pani od ktorej som kupovala bola vyše 5 rokov vydatá a my sme spolu už cez 7 rokov. šťastné šaty 😇

peta1919
25. dec 2020

AHOJ JA som svoje saty kupila na aliexprese 😍a bola som s nimi velmi spokojna

danieladeley
25. dec 2020

dala som si sit, ale teraz by som isto kupila na bazare. obrovsky vyber za casto smiesne ceny.

elementissa
25. dec 2020

Ja napríklad predávam svoje 😇ak chceš, napíš IP

zuzkapap
25. dec 2020

Ja som mala dvoje a obe boli relatívne v dobrej cene. Jedny z vypredaju zo svadobného salonu princess za 200e a druhe online som kupila za 150e - značka swing - krásne šaty úplne top kvality. Tie aj predavam