Ahojte, nechcem dať za šaty tisíce, pozrela som na bazároch, na h&m a podrobných stránkach a tak ma zaujimalo že kde ešte popozeram? Poradíte? 🙂 pekne Vianoce!
Lalamarket, FB rôzne skupiny, FB marketplace ,Bazoš...je toho ozaj veľa 🤷. Záleží od toho čo chceš a očakávaš... Na FB skupinách vieš zadať dopyt a budeš mať toľko ponúk že sa nespamätáš 🙈🙈😁😁😁
Ak chces nové a jednoduchšie tak pozri ASOS.com alebo bestsecret ( tam majú teraz krásne popolnocne od Pronovians v 80 % zľave), ale musíš ísť cez pozvánku, ktorú máš v linku:
invite.bestsecret.com/VDW-UAU-LKH
Ja som cez FB markerplace nasla 🙂
ešte ma napadlo že aj Chichiclothing.com ma krásne
Ak by si chcela salon s dobrymi cenami, ze skusat aj, tak odporucam Irian Sam 🙂
Vinted.cz
Je to niečo ako bazár, ale pre ČR. Je ich tam dosť veľa na výber. Ja som si takto kúpila svoje za asi 80€ ☺️
na bazoši 😅 pani od ktorej som kupovala bola vyše 5 rokov vydatá a my sme spolu už cez 7 rokov. šťastné šaty 😇
AHOJ JA som svoje saty kupila na aliexprese 😍a bola som s nimi velmi spokojna
dala som si sit, ale teraz by som isto kupila na bazare. obrovsky vyber za casto smiesne ceny.
Ja napríklad predávam svoje 😇ak chceš, napíš IP
Ja som mala dvoje a obe boli relatívne v dobrej cene. Jedny z vypredaju zo svadobného salonu princess za 200e a druhe online som kupila za 150e - značka swing - krásne šaty úplne top kvality. Tie aj predavam
Peek and Clop, znacka Swing