Kde ste mali svadbu?

orangea26
8. feb 2023

Baby, kde na SK ste mali svadbu? Dajte tip na nejaké pekne miesta/kostolíky/kaplnky 😊

amelie2017
8. feb 2023

Na Oravskom hrade ❤

lucia851
8. feb 2023

@orangea26 v rodnej dedine

doriiis
8. feb 2023

Ja som svadbu nemala ešte,ale ak raz budem mať tak jedine v kaštieli v Palarikove.

viky_21
8. feb 2023

Bojnicky zamok. Je to moja <3 takze som si splnila sen 🥰

kris_tin257
8. feb 2023

My máme radi intímne priestory kde neprídeme do kontaktu s cudzími osobami a prírodu veľkú areál v okolí, svadbu sme mali vo wellness hotel Spark. Mali sme rezervovaný hotel a úžasnú rodinnú kamarátsku atmosféru 😊

tani777
8. feb 2023

V kastieli v Humennom...hned ako som ho prvy raz videla (este pred rekonstrukciou a ja slobodna) som vedela,ze aj ja tam chcem mat svadbu 😍 a muz je z HE,takze to bolo jednoduche😁

galganka
8. feb 2023

"Kaštieľ" v Hurbanove.

poopsie
8. feb 2023

Muž chcel svadbu len na Bojnickom zámku, ja by som si ho zobrala aj na úrade 🤪

kukuk29
8. feb 2023

@doriiis a je tam.nieco take specialne ked jedine tam ?

galganka
8. feb 2023

@kukuk29 je tam krásny park a kaštieľ zvonka je veľmi fotogenický. Ale bola som tam na pár oslavách, svadbách, vnútro je také "obyč" s kopou vypchatých diviakov a parohov. Poľovnícky kaštieľ. Niekomu sa to môže zase páčiť. 👍

kukuk29
9. feb 2023

@galganka no ja som tam bola z vonku,zvnutra ,aj na svadbe len nic take ze waaw som tam nevidela zato sa pytam 🙂
jedna miestnost na hlavnu svadbu pekne a taka malicka kde sa tancuje ludia sa tam tlacili...neviem ci maju este viacej priestorov na svadby .Park je pekny 🙂 tiez mam odtial svadobne fotky 🙂

galganka
9. feb 2023

@kukuk29 teraz je pekná reštaurácia a priestory vedľa. Tak aj to je na zváženie. Ale niekomu sa môže aj vnútro kaštieľa veľmi páčiť. 🤷‍♀️😊

bylinka25
17. feb 2023

@orangea26 Ahoj, my sme mali sobáš v Bazilike sv. Jakuba v Levoči.