Kde sa inšpirujete darčekmi?

21. nov 2023

Ahoj. Téma je len môj osobný prieskum, ale budem rada, ak zodpoviete.

Kde sa inšpirujete - DARČEKY PRE DETI DO CCA 3R? 🙂
- narodeniny, meniny, Vianoce...

Sú to nejaké diskusné fóra, MD/FB skupiny, maminy influencerky, kamošky, herničky, iné reklamy ...

Ďakujem za komenáre 🙂

betulinka1
21. nov 2023

Pre cudzie deti sa pytam rodicov. Pre mna vyberám podla toho co sa mi paci, napr. dam do googla hracky pre jemnu hrubú motoriku. A je mi jedno ake je to stranka. Do 3 rokov deti nejako neriesia aky darcek dostanu aspon podla mna. U nas to boli nieco sa rozvoj motoriky, odrazadlo, choditko. Nieco co dieta rozvíja telesne alebo mentalne.

cookie29
21. nov 2023

kamosky, jasle... aj tu na MK ci na FB + chodime do detskej hernicky a vidim s akym typom sa hra. Ale kazde dieta je ine. Napriklad starsiemu sme kupovali kuchynku, lebo sa s tym fest vedel vyhrat u kamosky. A nelutujem. Puzzle mal v pazi az do vyssieho veku, podobne ako kreslenie, plastelinu a podobne. Zato bol blazon do auticiek, odrazadla atd... druhe dieta ma v pazi odrazadlo, ale pri knihe ci puzzle vie presediet hodne dlho.

autor
21. nov 2023

Dakujem 🙂

lelelienka
21. nov 2023

Pozriem na internete a nieco vyberiem 🤷‍♀️ Milujem zmysluplne hracky, takze takmer vzdy darujem knihu, bud moju vlastnu alebo kto ju uz ma, tak nejaku peknu kupim 😉 Ak inu hracku, tak jednoducho hladam, co mi padne do oka. Myslim si, ze vacsinou vyberiem dobre a naopak sa skor kamosky inspiruju mojim vyberom, takze nejak riesit na diskusnom fore to nepotrebujem.
To su darceky pre neterky a synovcov a deti kamosiek. Nase je zatial velmi malinke 😊

ivangeline
21. nov 2023

Zaujmom deti.

autor
21. nov 2023

@lelelienka
A ako ich konkretne hladas? Kliknes si nejaky eshop, ktory poznas a potom filtrujes podla veku alebo? Mame v rodine kopec deti rozneho veku a niekedy ani rodicia nevedia, co by chceli, chapem, ze nepoznaju vsetky hracky na trhu, ale prave preto ma zaujima, kde hladat inspiraciu na nieco ine ako autosedacka alebo odrazadlo

heln
21. nov 2023

svoje deti, ci cudzie?
svoje - vidim co ich zaujima - to kupim,
cudzie - pytam sa rodicov.

mamatroch
21. nov 2023

Ja ako prve preskumam Agatin svet. To su hracky, s ktorymi mam dobre skusenosti a pacia sa mi. Pripadne ak hladam nieco konkretne ( napr. stavebne auticka, spolocenska hra...) tak normalne cez google obrazky 😉 ...a ja vzdy checkujem aj rozmery, aby sa mi to zmestilo do policky a pod 😁, ja som v tomto asi sisi, ale fakt mi vadi, aby hracky a vobec vsetky veci nemali svoje miesto a lezali po zemi 🤨

lelelienka
21. nov 2023

@autorka kliknem na obchod, z ktoreho som uz niekedy kupovala, napriklad uz spominany Agatin svet, ale aj ine, no a popozeram co sa mi zapaci. Vacsinou mam zhruba predstavu. Casto kupujem stavebnice, kocky, rozne drevene hracky vkladacky a podobne, puzzle, nieco kreativne, alebo papierove, co si musia deti najprv postavit, vyrobit (to aj rada potom robim s nimi) 😉 Chces aj konkretne tipy na konkretne hracky?

ninah1486
24. nov 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja sa neinspirujem nikde :D kazdy povie co by chcel len treba pocuvat 🙂 ja darceky nakupujem priebezne pocas roka