poprosím o radu - idem robiť výzdobu pre 100-120 ľudí, mám predstavu podľa miestnosti a účastníkov oranžovo-žlté farby.
takže potrebujem 120 servítok a 25 sviečok. poradte kde v Bratislave sú najlepšie obchody alebo sklady, kde by mali oboje na jednom mieste, za dobré ceny. ked som našla na nete sviečky, nemajú servítky a opačne. takisto v obchodíkoch majú malý výber.
obiehať 2-3x celé mesto aby som si zmapovala kde čo v týchto farbách majú a potom sa tam vrátila, je nemysliteľné časovo aj finančne. a keď už som našla na nete, tak ceny mi vyrazili dych...
Ďakujem
v ikea si nskusila pozriet?
jasne ..ja som si spomenula na servitky ze ich maju vo viacerych farbach, take pevnejsie a vacsie , mne sa pacia.. len zbezne som pozrela na ich stranke a zlte a oranzove maju urcite..
@marllik teraz som si pozrela ich stránku, majú zmenený tovar, niektoré by sa mi aj páčili ale oranžové majú len jedny, veľmi dobrá kvalita, už som tento druh v inej farbe mala, možno ich pošlem kúpiť muža a skombinujem s tými čo kupujem dnes. včera podvečer som bola v meste a v Merkantile vedľa Jesenského ul. som našla krásne s jemným vzorom. mali však len jeden balík, ale už dnes mi pani odtiaľ volala, že ich objednali zo skladu a večer môžem prísť pre zvyšok. veľmi milé a ochotné predavačky.
tie farebné vzorované sa budú hodiť s jednofarebnými a už mám aj sviečky oranžové z Malaciek.
skús www.krstiny.sk, vedia obj. hocičo🙂