Kde kúpim sviečky a servítky v Bratislave?

cacianka
4. máj 2017

poprosím o radu - idem robiť výzdobu pre 100-120 ľudí, mám predstavu podľa miestnosti a účastníkov oranžovo-žlté farby.
takže potrebujem 120 servítok a 25 sviečok. poradte kde v Bratislave sú najlepšie obchody alebo sklady, kde by mali oboje na jednom mieste, za dobré ceny. ked som našla na nete sviečky, nemajú servítky a opačne. takisto v obchodíkoch majú malý výber.
obiehať 2-3x celé mesto aby som si zmapovala kde čo v týchto farbách majú a potom sa tam vrátila, je nemysliteľné časovo aj finančne. a keď už som našla na nete, tak ceny mi vyrazili dych...
Ďakujem

bombo
4. máj 2017

skús www.krstiny.sk, vedia obj. hocičo🙂

marllik
4. máj 2017

v ikea si nskusila pozriet?

cacianka
autor
5. máj 2017

@bombo Ďakuejm za typ, ale ja nepotrebujem nič na krstiny, je to akcia pre dospelákov, skoro ako jarný ples, vek 30-70rokov

cacianka
autor
5. máj 2017

@marllik , dakujem za typ. ikea je mi dosť od ruky, a čo poznám, tak majú úplne iný typ dizajnu ako sa mi hodí, a páči, a farby úplne od veci pr našu akciu. mali tam krásne svitniky, niečo ako poháre na vysokej stopke, ale už ani tie nemávajú

marllik
5. máj 2017

jasne ..ja som si spomenula na servitky ze ich maju vo viacerych farbach, take pevnejsie a vacsie , mne sa pacia.. len zbezne som pozrela na ich stranke a zlte a oranzove maju urcite..

cacianka
autor
5. máj 2017

@marllik teraz som si pozrela ich stránku, majú zmenený tovar, niektoré by sa mi aj páčili ale oranžové majú len jedny, veľmi dobrá kvalita, už som tento druh v inej farbe mala, možno ich pošlem kúpiť muža a skombinujem s tými čo kupujem dnes. včera podvečer som bola v meste a v Merkantile vedľa Jesenského ul. som našla krásne s jemným vzorom. mali však len jeden balík, ale už dnes mi pani odtiaľ volala, že ich objednali zo skladu a večer môžem prísť pre zvyšok. veľmi milé a ochotné predavačky.
tie farebné vzorované sa budú hodiť s jednofarebnými a už mám aj sviečky oranžové z Malaciek.