Kde kúpim mini fľaštičky s alkoholom ako darčeky pre svadobčanov?

25. okt 2024

Baby, poradíte mi, kde kúpiť mini fľaštičky s alkoholom ako darčeky pre svadobčanov? Také poldeco vo fľaške, ideálne by sme chceli rum - budeme dávať aj domáci čaj, tak aby to bola taká metafora na čaj s rumom, náš obľúbený nápoj. Nechcem to objednávať, aby mi neprišli rozbité, takže ideálne nejaký obchod (o Metre viem, to beriem ako poslednú možnosť).

janai1
25. okt 2024

svet nápojov, 1day, delikateso

arieska
25. okt 2024

záleží aký chceš alkohol. Ak obyčajný (rum, borovička) tak aj bežne v Jednote, CBA... pri pokladni to mávajú. Alebo ako píše @janai1 ... len v tých obchodoch sú väčšinou prémiovejšie (drahšie) značky. Ja som tak brala na dovolenku domácim a veru mini fľaštička pod 5 eur nešla...

katariiinkaa
25. okt 2024

Bežne v potravinách to zvyknú mať, kupovali sme z Freshu.

autor
25. okt 2024

@arieska chceme nejaký klasický rum, max. budget na kus je 2€, menej poteší 👀 Potrebujeme ich pomerne dosť 😁 Uvažovali sme aj nad tým, že kúpiť fľašky a plniť našim obľúbeným rumom, len neviem zohnať sklené fľaše, všetko len plastové také malé

tamitamitami
25. okt 2024

Len nekupuj ten z CBA čo predávajú malý pri pokladni, to je riaden hnus ani v koláči nebol dobrý. Ja som objednávala zo sveta nápojov (všetko bolo super zabalené). Ja som brala vtedy túto whisky (možno budú mať aj rum), okolo 2,20€ stála jedna malá fľaška. Sú aj rôzne kamenné obchody ale tam je to o 10-20% drahšie ako na internete.
Prípadne malé sklenené fľašky majú na Temu ak máš čas počkať týždeň-dva kým prídu.

tundra
25. okt 2024

Tu si vyber flasu a napln cim chces😉
https://www.bricol.sk/kategoria/flase-na-alkoho...

lenkit
25. okt 2024

V Bratislave kupujem v Kon-Rade.

muchotrafka298
25. okt 2024

V Kauflande som dnes videla pri pokladni asi tak 10 druhov, drahsie aj lacnejsie, cena bola 2-4 EUR/ks.