Baby, poradíte mi, kde kúpiť mini fľaštičky s alkoholom ako darčeky pre svadobčanov? Také poldeco vo fľaške, ideálne by sme chceli rum - budeme dávať aj domáci čaj, tak aby to bola taká metafora na čaj s rumom, náš obľúbený nápoj. Nechcem to objednávať, aby mi neprišli rozbité, takže ideálne nejaký obchod (o Metre viem, to beriem ako poslednú možnosť).
Bežne v potravinách to zvyknú mať, kupovali sme z Freshu.
@arieska chceme nejaký klasický rum, max. budget na kus je 2€, menej poteší 👀 Potrebujeme ich pomerne dosť 😁 Uvažovali sme aj nad tým, že kúpiť fľašky a plniť našim obľúbeným rumom, len neviem zohnať sklené fľaše, všetko len plastové také malé
Len nekupuj ten z CBA čo predávajú malý pri pokladni, to je riaden hnus ani v koláči nebol dobrý. Ja som objednávala zo sveta nápojov (všetko bolo super zabalené). Ja som brala vtedy túto whisky (možno budú mať aj rum), okolo 2,20€ stála jedna malá fľaška. Sú aj rôzne kamenné obchody ale tam je to o 10-20% drahšie ako na internete.
Prípadne malé sklenené fľašky majú na Temu ak máš čas počkať týždeň-dva kým prídu.
Tu si vyber flasu a napln cim chces😉
https://www.bricol.sk/kategoria/flase-na-alkoho...
V Bratislave kupujem v Kon-Rade.
V Kauflande som dnes videla pri pokladni asi tak 10 druhov, drahsie aj lacnejsie, cena bola 2-4 EUR/ks.
svet nápojov, 1day, delikateso