Kde by som mohla kúpiť 2 ročnej dcérke šaty na svadbu?

katrinka8
5. dec 2011

Baby, v maji by sme mali ist na svadbu mojmu bratovi 😀 Dcerka bude mat vtedy 23 mesiacov. Viem, ze je este skoro, ale tak predbezne sondujem, kde by sa dali zohnat take nejake "spolocenske" saty pre nu. Chcela by som ich ale kupit, nie pozicat. Neviete, ci sa daju kupit take saty niekde v beznych obchodoch s detskymi vecami? Ci sa mam spolahnut na e-bay? 😀 Dakujem za akekolvek rady 😉

irsina83
5. dec 2011

@katrinka8 maju krasne aj v nexte. Pozri na www.nextdirect.com 😉

bbtina
5. dec 2011

@katrinka8 myslim,ze v kazdom lepsom detskom obchode kupis,my sme mali krasne z ruzoveho taftu a tylu🙂

katrinka8
autor
5. dec 2011

@irsina83 - dakujem - namatkovo som kukla a su fakt krasne 😉 Myslis, ze sa to da kupit aj v kamennych obchodoch? Lebo zase takto cez net - ak jej to nesadne. Next je asi len v BA, ze? My sme z MT, tak neviem, ci tu na okoli bude, v ZA alebo BB.... ?

katrinka8
autor
5. dec 2011

@bbtina - No, u nas trochu problem v MT, sice som este nehladala, ale co viem o 2 detskych obchodoch, tak tam nedrzia... Asi budem musiet vyrazit do ZA alebo BB, len musim zistit, kde priblizne mam hladat 😉

bbtina
5. dec 2011

@katrinka8 no ja som kupovala v Europe v BB na poschodi,tam je cisto detsky obchod alebo aj v Reservede by mohli mat,pripadne na namesti mame dost detskych obchodov a v Bocianiku som videla tiez spolocenske saty

katrinka8
autor
5. dec 2011

@bbtina - dakujem, to mi pomohlo, budem mat BB urcite ako zalohu, resp. dovod na navstevu 😀

nella1
5. dec 2011

ja by som nekupovala ale by som si pozicala vo svadobnom salone maju vzdy aj satocky pre male druziky a krasne a usetris peniazky..ved je to len na 1 den 😉

sara07
5. dec 2011

skús aj seconhandy , v niektorých som videla slávnostné šatočky alebo obleky aj celý stojan, a za normálne ceny a velmi pekné

katrinka8
autor
5. dec 2011

@nella1 - no, hej, ale ten moj "babros, kydos", to by som neriskovala 😀 Viem, ze s tym sa asi rata, ale tak bola by som nekludna a asi by som musela byt stale v strehu, aby si davala pozor. A navyse, ona nejde za druzicku, ideme len ako hostia, tak zas az take uplne doslovne druzickovske neviem, ci jej dat.

lucianna1312
5. dec 2011

Ahoj, mne sa velmi pacia tieto, tie dam aj ja malej spravit a myslim, ze aj cena je super 🙂 🙂 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11880730&tab=0

rolak
5. dec 2011

@lucianna1312 niekoľko báb ich tu predávalo na bazáre za 15 eur.

katrinka8
autor
5. dec 2011

@lucianna1312 - su krasne, ale ja si neviem predstavit moje dieta v takych satach fungovat 😀 Ved to by si ani sadnut poriadne nemohla, ani behat, len byt "dostojna" - no a to to nase sidlo asi nedokaze 😀 Ale Tvoja je uz vacsia, tak to je ine 😉

irsina83
6. dec 2011

@katrinka8 ja kupujem cez net z tej stranky co som ti poslala a pride mi to vzdy domov a este som nemala problem s tym, ze by malej nieco nesedelo 😉

kvojtanikova
6. dec 2011

@katrinka8 ja som videla pekne spolocenske saty pre deticky aj u "Cinana", ak by ti to nevadilo, ved to nebude nosit kazdy den, len tan jeden den, mozno este na nejaku prilezitost. Mali aj take polo-slavnostne, nie celkom take nariasene ako ti tu dala ta pani link na mmb, ale len take akoby dvojvrstvove - spodnicka a sukienka, hore jednoduchsie, pripadne s bolerkom.

lucianna1312
6. dec 2011

@katrinka8 no to je pravda 😀 ja mam sice starsiu, ale v tomto o nic lepsiu 😀 😀 ...tiez ju budem musiet prezliect...tak este nieco najdem 🙂 ak by sa ti aj nieco zapacilo z nextu, tak kludne mozem ist pozriet sem do obchodu a keby to nahodou nesadlo, tak to vratime 😀

janka_pn
6. dec 2011

@katrinka8 aj ja som u vacsich cinancov videla celkom chutne saticky, ved su v podstate len na jedno pouzitie. ja som kupovala cez next, ale druhy krat by som urcite volila toho cinana, lebo ten rozdiel v cene je velky. mali tam celkom velky vyber, rozne farby a ktomu aj rozne sponky, kabelky... ved pozri 😉

kokorunecka
6. dec 2011

@katrinka8 A keby už, tak už ozaj ten e-bay 😀

henulienka
6. dec 2011

tiež som videla krásne tu u maminiek na koníkovi a ešte aj na mojasvadba.sk ...

katrinka8
autor
6. dec 2011

@lucianna1312 - jeeej, Ty si zlata, dakujem 😉

katrinka8
autor
6. dec 2011

Babule, vsetkym Vam dakujem za rady a tipy, velmi ste mi pomohli sa trochu rozkukat, co a kde a ako 😉 😀
@kvojtanikova @janka__pn - to je fajn napad, skusim aj tych cinanov, u nas ich je pozehnane teda 😠 😉 To mi veru nenapadlo, ze aj tam by mohli mat. Mate pravdu, na 1 pouzitie je to viac-menej jedno a mohli by mat aj ten vyber celkom dobry 🙂

kleo26
28. apr 2015

Predam krasne saty 1x pouzite na svadbe. Pribalim k nim ako darcek silonky a celenku,ktora sa k nim upne hodi so satenovymi ruzickami. Neposkodene. Top stav. Velkost: 86, Cena: 15 eur
Viac na:
https://www.facebook.com/kbazarik