Ahojte,chcela by sme ísť s mužom a 5 ročnou dcérou niekam na Silvestra,ale zatiaľ sme nikdy neboli a na Google mi nič nenašli. Poraďte mi prosím niečo overené. Chceme nejaký silvestrovský program,najlepšie aj niečo pre dieťa aj dobre ubytovanie a stravu. Dakujem
@ladybug138 to si hovorim aj ja,ale stále dufam
Silvester za rezervuje tak rok dopredu...tak neviem ci niečo ešte nájdete...
Jasne že nájdete. Treba pozrieť FB skupiny a zadať si dopyt...bolo by dobré vedieť lokalitu
@klarissa25 ja by som chcela aspoň overené tipy z minulých rokov a potom už pohľadám,lokalita môže byt Česko,Poľsko,severne slovensko
A chcete na Slovensku? Ja byt vami keď už takto chcete aj program, aj ubytko a tak, ísť skôr za hranice. My sme boli takto raz tiež cela rodina vo Viedni, v jednom hoteli, už neviem ktorý rok to bol no bolo to dávnejšie, mali krásny program, večer hrala kapela, potom nejaká speváčka, boli sme na divadelnom predstavení pred pól nocou, potom ohňostroj, no bol to veľmi pekný Silvester, boli sme tam sa mi zdá 3 dni 😊 ale naozaj tá atmosféra bola super
Kempinski
Skus pozriet nejake hotely v Jasnej. Boli sme jeden rok na Ostredku, tam aj vecera, aj zabava, mne sa tam pacilo.
Jasná, Donovaly, Tatry tam je kopec hotelov, ktoré taktéto pobyty aj s programom ponúkajú. Možno sa ti podarí nájsť ešte nejaké tie miesta. či ľudia budú aj tento rok atak na silvestra cestovať je otázne
No neviem ci uz nie je neskoro riesit Silvestra, my sme jeden rok uz v auguste nemohli nic najst