Ježiško pre rodičov - rady a nápady

29. nov 2022

Hľadám inspiraciu co sa týka "jeziska"pre rodičov.budem rada za nejaké rady a napady

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamamasama
29. nov 2022

Neviem ako iní rodičia, ale mňa by potešilo niečo ručne vytvorené človekom,ktorý ma má rád, poprípade výlet, alebo poukážka na nejaký kozmetický úkon(manikúra, masáž, kaderník...)

autor
29. nov 2022

@mamamasama napr.masáž chrbta a celého tela neprichádza do uvahy(vážne zdravotné.problemy)

spadnutaslivka
29. nov 2022

mnohí ľudia neznášajú dotyk cudzích, čiže masáž by som asi nedávala. ale nedala si ani ich vek, môžeš mať 40-ročných ale aj 70-ročných, čiže nemáme ako trafiť. leda tak vešteckú guľu, lebo každý má iné záujmy a priority. Niekto chce praktické darčeky, niekto zážitkové, niekto gýčové,...

nikpa
29. nov 2022

Klasika je kniha a pyžamo 🙈 nuda ale s tým nič nepokazis. Alebo poukážka do obchodu kde vieš, že zvyknú nakupovať. Voucher na výlet, listky do divadla, zaramovany portrét vnúčat, vyhrievacia deka, parný hrniec. Napísala som čo sme dali my, mozno niečo pomôže 🙂 ale tazko sa radí keď nepoznáme ľudí pre ktorých to má byť.

martinka13
29. nov 2022

Fotokalendar, kozmetika, oblečenie, darčekový poukaz do potravín kde nakupujú , vitamíny, masážna vanička na nohy, deka,

miamaria
29. nov 2022

Nas je 5 surodencov, zatial co viem tak ocko dostane hrubu flanelku, poriadne kozene zimne topanky, mama vonu, tuniku, tasku na kolieska nakupnu a spolocne susicku ovocia, koberceky do kupelne, sady cajov, este som im objednala karton vianocnych kolackov

kkovacovak
29. nov 2022

Nič. Nemáte snáď 5 rokov aby ste si dávali Ježiška. Tieto sviatky nie sú o tom. Ak nevieš vymyslieť niečo sama to znamená že asi nič nepotrebujú a možno je na čase sa nad tým zamyslieť. Peniaze minte na deti a nie na haraburdy ktoré nasilu kúpite