Ahojte.Chcem sa opýtať kto už mal jednotné rúcho na prijímanie a či ste pod neho dávali deťom aj tak šatičky? U nás to idú tento rok zaviesť po prvýkrát a to sa dcérka veľmi tešila na šatičky.Ak je to rúcho tak môžu mať deti aspoň svoju korunku so závojom? Alebo ani len to sa nesmie?
@kliksem Aj moja dcera mala tento rok na prijimani rucho. Saty pod nim sice mala biele, ale boli len jednoduche, po kolena, nie take, ake byvaju na prijimani. Neviem si to velmi predstavit mat pod tym tie objemne saty. Ale vo vlasoch mala kazda, co chcela. i ked je pravda, ze zavoj nemal nikto, ale mali venceky, ozdobne sponky aj korunky. A ked chce, nemozes jej dat do kostola rucho a potom na domacu oslavu saty nech su vsetci spokojni?
neterka mala rúcho a po slávnosti v kostole sa prezliekla do šiat na rodinnú oslavu ... väčšina dievčat to urobila takto...
A chlapci pod tým ruchom čo mávaju oblečené?Stačí iba košľaa vesta?Alebo mali aj sako?
moja neterka mala rúcho,pod rúchom len silonky a biele tričko,bolo horúco 🙂 🙂 po prijímaní sa prezliekla do šiat.Myslím,že aj tú korunku so závojom by som dala až potom,aby to zbytočne s tým rúchom nevyzeralo komicky 🙂