Je zle dopredu fúkať sviečky k narodeninám?

8. nov 2024

Je zle dopredu fúkať sviečky k narodeninám? 🧐 v sobotu chceli urobiť prekvapenie a kúpiť mi tortu k mojim narodkam, ktoré mám až 14teho - o týždeň… ale moja mama im to zatrhla 😂.

ivik4
8. nov 2024

Potom odchadzas niekam prec ? Ja osobne to neprezivam ale viem ze vela ludi ano.
Ak si doma, nechala by som to na dalsiu sobotu po narodkach

unicornlady
8. nov 2024

My v rodine oslavujeme vtedy, kedy sa nám dá stretnúť. A to spojíme aj viac ľudí dokopy, takže áno, kľudne aj skôr oslavujem. Nie som na to poverčivá.

autor
8. nov 2024

Ja som sa rozhodla, že nechcem oslavovať svoje narodeniny. Ale moja sesternica má teraz v sobotu oslavu, a chceli ma prekvapiť..
@ivik4 😁

majulino
8. nov 2024

Tak si namiesto sviečok na torte kúp takú tú prskavkovu fontánku.

ivik4
8. nov 2024

Vsak ked chce nech spravia len to uz nebude prekvapko. Ty neries ,uvidis
Nech si spravi sesterka ako chce lebo je to jej oslava

earlgrey
8. nov 2024

Netuším, tiež som ostala ako obarená, keď som chcela o deň skôr dať darček na narodeniny niekomu a ten človek darček odmietol, že dopredu sa nedáva, že už keď tak neskôr, po narodeninách 🤣 tak som ten darček vzala a vyhodila do koša 🤣 a nedostal ani po narodeninách...ja na takéto somariny nie som...

autor
8. nov 2024

Tak my sme poverčiví, ale som netušila, že až tak 😂😂

veronnica080
8. nov 2024

A co by na tom malo byt akoze zle? 🙂 Akoze v ramci nejakej povery, ze sa to dopredu nesmie, lebo sa ti nieco zle stane alebo ako? 😅 Tiez by som to ale inak radsej riesila tou prskavkou, ja vseobecne nemam nerada, ked sfukujem sviecky a vsetky oci su na mne, ale tak to som ja. 😂

lucia13022023
8. nov 2024

Ja som o tom tiež už počula, no my sa tým neriadime. Je nás veľa, a zorganizovať našu celú rodinu aby mohli prísť v jeden deň je ťažké, čiže my sme niekedy oslavovali aj pred narodeninami.

0silvia0
8. nov 2024

ja ti poradím, povedz rodine, nech ti nedávajú na tortu žiadne sviečky a problém s "fúkaním sviečok" máš vyriešený. Sviečky ani ich fúkanie nie je povinné🙄

januska12323
8. nov 2024

No skvelé prekvapenie keď to vieš už dopredu.

autor
8. nov 2024

@januska12323 keďže to zatrhla moja mama, tak žiadne prekvapenie sa konať nebude. Čiže to už môžem vedieť.

autor
8. nov 2024

@veronnica080 áno také niečo, že sa moje niečo stat 😂🙈

colsami
8. nov 2024

To je otazka asi ako, je dobre robit svadobne fotky pred svadbou? Nech si robi kazdy ako chce.
Podla mna je to skor otazka povercivosti.

pralinka25
8. nov 2024

Je to povera. Uplne bohapusta sprostost. Ale vsak co uz. Gratulujeme kadejko. Nikto zatial neumrel ani smrtelne neochorel ked sfukol sviecku skor. Bacha na cierne macky zrkadla a rebriky. Vivat 18 storocie.