Je vhodné kúpiť priateľovi na výročie zájazd a vstupenku na futbal pre nás oboch?

24. dec 2022

Myslite si, ze je vhodne kupit priatelovi na vyrocie zajazd a vstupenku na futbal pre nas oboch? (Obaja lubime velmi futbal)

gladys_07
24. dec 2022

Ano

melanta
25. dec 2022

Určite, môj muž dostal včera odo mňa na Vianoce lístky na Barcelonu s Realom, samozrejme aj s letenkami. Tešil sa ako malý chlapec.

beata_k
25. dec 2022

Jasne, preco nie? Ak obaja fandite nie je dovod pochybovat. Jedina zena tam nebudes 😉

jaja1979
25. dec 2022

Určite áno.
My sme boli v Milane na dvadsiate výročie svadby a neplánovane sme sa ocitli priamo na štadióne na zápase, kde bolo 80 tisíc ľudí (vstupenky sa nám podarilo kúpiť deň pred zápasom nejakym zázrakom 😁)
I keď futbalu vôbec nerozumiem, bol to pre mňa ohromný zážitok...tá atmosféra, organizácia, slušnosť fanúšikov.... Normálne som sa cítila ako na obrovskom kultúrnom podujatí... Išla by som znova 🥰

tykat
25. dec 2022

Mas pochybnosti ci v tom case este budete spolu?

autor
25. dec 2022

@tykat to vobec nie 😂 len ci to nie je prehnane a tak, bol by to svojim sposobom darcek pre nas oboch 🙂

prasiatko30
25. dec 2022

Tak ak ste spolu dva tyzdne tak by to aj mohlo byt prehnane kupit letenky a listky na zapas - to nie je 20€ zalezitost 🤔

autor
26. dec 2022

@prasiatko30 tri tyzdne je uz ok? 😂 planujem to na mesačne vyrocie 😂

amiaja
26. dec 2022

Teraz neviem ci zartujes alebo to myslis vazne😆 na mesacne vyrocie zajazd a listky na futbal? Tie listky ok ale keby to bolo vo vedlajsom meste 😆😆 prepac za mna moc

marca12
26. dec 2022

No jasne,skvely darcek.

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominikamacakova
26. dec 2022

Ak berieš zo svojich ročných úspor tak nie. A to píšem na margo toho, že ste spolu mesiac

autor
26. dec 2022

to mesiac bolo naozaj len zo zartu 😂 neverila som, ze niekto tomu uveri.

gertrudaosem
26. dec 2022

Záleží koľko ste spolu a aký máte vzťah

gertrudaosem
26. dec 2022

Ani ja som neverila že niekto uveri

h2
26. dec 2022

Podľa mňa to je veľmi dobrý darček. Priateľ sa určite poteší. Užite si to tam!

autor
26. dec 2022

@gertrudaosem sme spolu rok a 9 mesiacov spolu zijeme.
Mame pekny vztah.

dominikamacakova
26. dec 2022

@gertrudaosem asi si moc krátko na modrom koníku. Sú tu aj väčšie bizarnosti

dominikamacakova
26. dec 2022

@autor keby si napísala, že ste spolu od včera, možno by sa niekto aj zasmial. Pred pár dňami tu niekto riešil, čo má robiť s 1,5 ročným dieťaťom, ktoré nechce byť u nového priateľa. Chcela sa tam nasťahovať po MESIACI čo ho poznala

lavinis
26. dec 2022

A prečo by nebolo?