Myslite si, ze je vhodne kupit priatelovi na vyrocie zajazd a vstupenku na futbal pre nas oboch? (Obaja lubime velmi futbal)
Určite, môj muž dostal včera odo mňa na Vianoce lístky na Barcelonu s Realom, samozrejme aj s letenkami. Tešil sa ako malý chlapec.
Jasne, preco nie? Ak obaja fandite nie je dovod pochybovat. Jedina zena tam nebudes 😉
Určite áno.
My sme boli v Milane na dvadsiate výročie svadby a neplánovane sme sa ocitli priamo na štadióne na zápase, kde bolo 80 tisíc ľudí (vstupenky sa nám podarilo kúpiť deň pred zápasom nejakym zázrakom 😁)
I keď futbalu vôbec nerozumiem, bol to pre mňa ohromný zážitok...tá atmosféra, organizácia, slušnosť fanúšikov.... Normálne som sa cítila ako na obrovskom kultúrnom podujatí... Išla by som znova 🥰
Mas pochybnosti ci v tom case este budete spolu?
@tykat to vobec nie 😂 len ci to nie je prehnane a tak, bol by to svojim sposobom darcek pre nas oboch 🙂
Tak ak ste spolu dva tyzdne tak by to aj mohlo byt prehnane kupit letenky a listky na zapas - to nie je 20€ zalezitost 🤔
@prasiatko30 tri tyzdne je uz ok? 😂 planujem to na mesačne vyrocie 😂
Teraz neviem ci zartujes alebo to myslis vazne😆 na mesacne vyrocie zajazd a listky na futbal? Tie listky ok ale keby to bolo vo vedlajsom meste 😆😆 prepac za mna moc
No jasne,skvely darcek.
Ak berieš zo svojich ročných úspor tak nie. A to píšem na margo toho, že ste spolu mesiac
to mesiac bolo naozaj len zo zartu 😂 neverila som, ze niekto tomu uveri.
Záleží koľko ste spolu a aký máte vzťah
Ani ja som neverila že niekto uveri
Podľa mňa to je veľmi dobrý darček. Priateľ sa určite poteší. Užite si to tam!
@gertrudaosem sme spolu rok a 9 mesiacov spolu zijeme.
Mame pekny vztah.
@gertrudaosem asi si moc krátko na modrom koníku. Sú tu aj väčšie bizarnosti
@autor keby si napísala, že ste spolu od včera, možno by sa niekto aj zasmial. Pred pár dňami tu niekto riešil, čo má robiť s 1,5 ročným dieťaťom, ktoré nechce byť u nového priateľa. Chcela sa tam nasťahovať po MESIACI čo ho poznala
A prečo by nebolo?
Ano