Prosím o názor. Je takýto outffit vhodný na svadbu ako hosť alebo je to nevhodne/vulgárne?
Ďakujem
sukna ano, hole brucho nie
sukňa áno, vrch nie
@juliasb to je tak na pláž, nie na svadbu
Sukna ok aj ked nevýrazná farba ale ten top mozno tak do ministry nie na svadbu…
@juliasb dole áno hore nie
Hrozné na svadbu - úplne nevhodné
Sukna fajn, top nielen prikratky, ale ani material sa mi nezda vhodny, zda sa mi skor taky "sportovy".
Akurat vcera sme boli na svadbe a jedna baba mala taky satenovy komplet (sukna a top) vyzeralo to uplne luxusne a vobec to nikomu neprislo vulgarne ale teda material bol ozaj taky spolocensky a tiez ta medzera medzi topom a suknou bola mensia
Za mňa u obidvoch sukňa fajn, no tie topy nie ... prečo chceš mať odhalené brucho? ... jednak sa to na takú udalosť nehodí a len tak zo zvedavosti by ma zaujímalo, či Ti nebude prevísať bruško cez tú sukňu, keď sa naješ ... či budeš len tak zobkať celý večer? Ak chceš zvýrazniť svoju postavu, existuje kopu iných strihov, ktoré postavu ukážu.
@dzulli1980 brucho by mi určite neprevisalo 🙂 mam ho úplne rovné. Nosím rada crop topy lebo brucho je jediné pekne na mne. Inak aj podprsenka AA je mi velka, žiaľ. Na nohách mam zas kŕčové žily. V crop top sa cítim pekne a sviežo aj manželovi sa to strašne páči na mne vždy. Ale teda keďže je to nevhodné tak nič 🙂 som rada, že som si precitala názory ostatných lebo muž mi povedal ze krásne šaty, uzasne :D
@juliasb za mňa by to druhé mohlo byť, stále lepšie ako divoké výstrihy až neviem kam...
Ale veď takú sukňu kľudne môžeš mat len namiesto holeho brucha zapravis do nej obtiahnutých top a vynikne aj tvoj štíhly pas a aj brucho nebude hole lebo to sa naozaj nehodi
Dlhá sukňa ok, do nej je ale vhodné nejaké pekné body - sú rôzne od hladkých, s čipkou atď.
Zo zobrazených outfitov pre mňa možnosť 2
Holé brucho sa okrem pláže nehodí nikam, pokiaľ máš viac ako 11-12 rokov
@juliasb Prvy outfit podla mna malo slavnostny, fadny. Druhy super. Odhalene brucho moze byt. Pridaj este nejake vyrazne nausnice, pekny make up a vlasy a budes ako zo skatulky
@juliasb skús si pozrieť etiketu obliekania. Svadba je slávnosť na ktorú by si nemala mať ani dlhé šaty. Nie je to ples ani večerná slávnosť. Vhodné sú koktejlové šaty. Toto určite nie. Toto tak na pláž, večer Max na večeru na dofci.
Za mňa áno - je to pekné a vôbec to nevyzerá vulgárne 🙂 obzvlášť ak je svadba v lete kedy predpokladáš teplo, tak za mňa super volba 🙂
Ak si nie si istá, napíš neveste čo si o tom myslí. Ona je jediný človek, ktorého názor by ma zaujímal.
P.S.: ženy ťa budú ohovárať, lebo väčšina z nich si taký outfit dovoliť nemôže 😅 ja tiež nie, snáď jedine keby som celý večer nič nejedla 😃
Prvé foto - sukňa áno, top nie. Druhé foto, za mňa kľudne môže byť, keďže top je slávnostnejší a nevyzerá ako športová podprsenka. Ten 1-2 cm odhalenej kože podľa mňa môže byť. Ak to nie je vyložene luxusná svadba alebo nie je vyžadovaný dress code, tak ja nevidím problém.
Ja som bola naposledy na svadbe kde nevesta mala podobny komplet, ale samozrejme cely biely, bolo to luxusne , ine ... ja som za vystrelky a podobne veci sa mi pacia, ale volila by som urcite iny vrch, toto mi pride ako podprsenka do fitka. Ak sa citis dobre v odhalenych veciach, skus zvolit mozno jemny cipkovy vrch , a pod to telovu podprsenku. Alebo priliehavy vrch s odhalenym chrbtom.
Otazka znie ako na co?Preco sipotrebujes dat nieco tak kontroverzne?Za mna kratky top na svadbu nie,to nie je podstatne,ale minimalne polka svadobcanov bude mat rovnaky nazor.Mozno aj mladomanzelia.Je tolko krasmych sexy sviatocnych siat,neviem co by ma viedlo k tomu dat si hole brucho na svadbu.
@juliasb sukna ok, top nevhodny