Je táto balančná doska vhodná pre 9-ročného chlapca?

remog
30. nov 2024

Dievčatá,

prosím o radu. Je táto balancna doska vhodná ako darček pre 9 ročného chlapca? Nosnosť ma 50 kg, čiže to by bolo v pohode, zaujal ma ten labyrint, že to môže byť zábava.. Ale neviem, ci 9 ročný už nie je veľký na to..

Ďakujem za každú radu, čo osobnu skúsenosť.

remog
autor
30. nov 2024

Nešlo mi nahrať fotku, tak pripájam sem

3petka
30. nov 2024

@remog no vidíš to… a to je dobrý nápad na darček 😂😂😂 ja mám skoro 9 ročného neposedneho chalana a toto by asi celkom pekne využil.

danyelia
30. nov 2024

Ťažko poradiť, záleží od dieťaťa...myslím, že môjmu 10-ročnému synovi športovcovi by sa to páčilo, no druhého 6-ročného syna by to nezaujalo vôbec 🤔

lucia13022023
30. nov 2024

Darček dobrý. No zalezi na dieťati. Synovec ma 9r a teda toto by ho nebavilo. Ani nie ze nebavilo, ale mal by nervy, ak by mu to nešlo 🤣

remog
autor
30. nov 2024

@3petka 😅 som rada, ze som dala inspiraciu. Ja uz neviem, aky darcek vybrat, tiez mame chalanisko neposedne, tak asi to risknem..

3petka
30. nov 2024

@remog no veru asi aj ja. Lebo môj športuje a toto mu pomoze aj na tu hrubú motoriku lebo má takú mini poruchu pozornosti. Ale inak si už vyberá darček sám len vždy ho chcem aj niečím prekvapiť.

remog
autor
30. nov 2024

@lucia13022023 nas tiež velmi trpezlivy nie je, uplne vidim ten hysák 😅 ..ale o čo vacsia radosť potom, ked to raz nahodou vyjde 🙂

euka210
30. nov 2024

@remog velmi zaujimave to je...ak je neposedny, tak by ho to malo bavit

simona20201309
30. nov 2024

@remog podla mňa si to prejde raz a hotovo. Nemyslím ze toto záujme 10r chlapca natoľko, aby sa s tým bezne hral.

stanulienkat
30. nov 2024

Tak hodinu sa zabavi. Potom tomu budes musiet najst miesto.

mamamasama
30. nov 2024

Toto sme kupovali 2 ročnému. Vyhral sa aj starší, ale nie 9 ročný. Ten balans je tam naozaj minimálny

remog
autor
30. nov 2024

@mamamasama tohto som sa presne bala, že nakoľko bude núteny balansovat, lebo ta polgula dolu sa mi zdá malička.. Ďakujem za zdielanie skúsenosti

remog
autor
30. nov 2024

@simona20201309 ďakujem za názor, možno zvazim dosku bez labyrintu už pre veľkých / dospelých, nech je nútený viac balansovat.. Lebo vec sama o sebe nemusí byť zlá

nttnnt
30. nov 2024

@remog toto moze byt super zabava napriklad ked sa zapoji cela rodina na cas atd...aj ja chcem take, nemaju aj pre nad 60kg ? :DDD

tululu
30. nov 2024

My mame balancny kruh bez labyrintu a teda deti 9 a 6 mi ho zhabali, ja som ho kupila pre seba,ale vzdy sa ten kruh objavi v detskej,miluju ho 🙂

remog
autor
30. nov 2024

@tululu Jeej, to sa teším, že ma úspech, neviem prečo, ale mam tušáka, že aj u nás by mohol mať, len nájsť ten správny 🙂 vidím kruhy, aj také len ako prehnute dosky, neviem, ci by bolo vhodnejšie..

remog
autor
30. nov 2024

@nttnnt že?..ja by som si tiež hneď vyskúšala 😅 nasla som aj takéto verzie, ta drevená je už drahšia, ale mohla by 60 kg uniesť 🙂 alebo potom posediacky ako na druhej foto..