Dievčatá,
prosím o radu. Je táto balancna doska vhodná ako darček pre 9 ročného chlapca? Nosnosť ma 50 kg, čiže to by bolo v pohode, zaujal ma ten labyrint, že to môže byť zábava.. Ale neviem, ci 9 ročný už nie je veľký na to..
Ďakujem za každú radu, čo osobnu skúsenosť.
Ťažko poradiť, záleží od dieťaťa...myslím, že môjmu 10-ročnému synovi športovcovi by sa to páčilo, no druhého 6-ročného syna by to nezaujalo vôbec 🤔
Darček dobrý. No zalezi na dieťati. Synovec ma 9r a teda toto by ho nebavilo. Ani nie ze nebavilo, ale mal by nervy, ak by mu to nešlo 🤣
@lucia13022023 nas tiež velmi trpezlivy nie je, uplne vidim ten hysák 😅 ..ale o čo vacsia radosť potom, ked to raz nahodou vyjde 🙂
@remog podla mňa si to prejde raz a hotovo. Nemyslím ze toto záujme 10r chlapca natoľko, aby sa s tým bezne hral.
Tak hodinu sa zabavi. Potom tomu budes musiet najst miesto.
Toto sme kupovali 2 ročnému. Vyhral sa aj starší, ale nie 9 ročný. Ten balans je tam naozaj minimálny
@mamamasama tohto som sa presne bala, že nakoľko bude núteny balansovat, lebo ta polgula dolu sa mi zdá malička.. Ďakujem za zdielanie skúsenosti
@simona20201309 ďakujem za názor, možno zvazim dosku bez labyrintu už pre veľkých / dospelých, nech je nútený viac balansovat.. Lebo vec sama o sebe nemusí byť zlá
My mame balancny kruh bez labyrintu a teda deti 9 a 6 mi ho zhabali, ja som ho kupila pre seba,ale vzdy sa ten kruh objavi v detskej,miluju ho 🙂
Nešlo mi nahrať fotku, tak pripájam sem