Ahojte, chcem sa opýtať myslíte že je hlúpe dať niekomu napríklad takýto vianočný darček? Úprimne hľadám niečo pre švagriná nejak extra darčeky si nekupujeme no keď prídu k nám na vianoce a donesú dcérke darčeky tak mi je blbé im nič nedať tak rozmýšľam nad niečím takýmto alebo niečo vianočné nejaké šálky nejakú vianočnú ozdobu čo by malý na pamiatku že to majú od nás.... Alebo viete poradiť niečo lepšie no nie také veci ako uteráky. Návliečky kozmetika také už po dostávali do vybaví
Mňa by to potešilo,už dlhšie niečo podobné hľadám.🙂
Nie toto by som nechcela, celkovo takéto lapače prachu nie. Radšej iné.
Radsej nieco co mozu zjest a vybavene. Taketo lapace prachu nie kazdemu vyhovuju.
nenavidim dostavat haraburdy, vyhodit to clovek nechce ale skladovat tiez nie 🤷♀️ za mna racsej nic.. najhorsie su darceky typu “ len aby bolo”
tiež mi to príde ako zbytočnosť.. len aby dačo bolo...ale žiaden úžitok z toho.. ak to vyslovene nemá niekto rád.. a väčšinou to ten človek potom posunie niekomu inému...
moja svokra miluje záhradných trpaslíkov a podľa mňa to je otrasné :D
Za mna je to lapac prachu. Radsej nieco, co vyuziju - napr. kavu, caj, cokoladu, krem na ruky...Hocico, co minu a nebude im zavadzat niekolko rokov.
Za mna fakt nie.
Kup nieco, co spotrebuju
ak chces nieco vianocne tak skus sadu vianocnych fukanych ozdob. Nevies v akej farbe maju stromcek?
To co si tu dala je podla mna otrasny gyc. Radsej daj pekne zabalene domace vianocne pecivo, alebo kvalitnu cokoladu, orechy v mede, kvalitnu "nutelu", oriesky v cokolade, poriadny sypany caj (alebo domaci z nasusenych sipok...). Hocico co spotrebuju, nie lapace prachu.
je to mile, no ty poznas lepsie jej vkus. Radsej dat toto ako nic. Ale mozes urobit aj nejaky balicek alebo aj kupit hotovy, nejake susene ovocie a lepsi caj, alebo take nieco. Ale tak kazdy rok na vianoce jej tiez asi nebudes davat susene ovocie, tak teraz mozes dat aj takuto postavicku a dalsie vianoce zas nieco ine 🙂
Nie, prosim nekupuj jej to. Kupte s muzom pozkazku do lepsej restauracie, urob nej domace slize, cestoviny, daj jej domaci dzem. Kup jej stieraci zreb (zo srandy) ale toto nie, pripadne jej kup nieco co podpori dobru vec napr https://www.sashe.sk/detomsrakovinou/detail/via...
Ak sú dospelí, dala by som fľašu alkoholu
Mňa osobne by takýto gýč nepotešil. Ak fakt nevieš čo darovať, čo napríklad darčeková poukážka na nákup kníh, kozmetiky, oblečenia, potravín.... V každom obchode ich majú a je to podľa mňa lepšie, ako darovať zbytočnosť v duchu hocičo, len aby sa nepovedalo.
nikdy
Ja milujem darčeky, ktoré sa dajú minút. Ako olivový, ľanový, makový, tekvicový a pod. olej, džemy, koreniny, sušené ovocie, orechy - to je už pre mňa luxusný tovar pomaly..ale i telové mlieko, nejaké ozdobné mydielka, nadšená by som bola aj z poukážky na knihy alebo na oblečko. Lapačov prachu sa desím. Tento rok som dostala už asi 4 anjela. Tento raz aj farby mení. Mne je ľúto peňazí, keď si pomyslím na to, že niekto na tie anjeliky musel zarobiť a ja by som ich najradšej doma nemala.. . 😊😊😊
A čo tak proste fľašu vína alebo nejakého likéru? Ja mám rada jedle darčeky, človek potom z toho nemusí ometat prach 😂
Tak toto je fakt velmi zle ako darcek, co tak kupit nieco prakticke med, flasku
, kvalitnu cokoladu, poukazky a podobne, taketo gycoviny ako sosky sa takmer nikomu nepacia
Nie, fakt toto nie. Radšej tie jedle darčeky, tým nič nepokazís.
Určite nekupuj vianočné veci, ozdoby a podobne na Vianoce ako darček, v podstate to nikdy nevyužije.
Ja osobne by som sa tomu nepotešila. Nemám rada sošky ako také, len na to sada prach a keď ma toho človek veľa a všade, vyzerá to ,že ma doma stále neporiadok...
Podľa mňa to nie je dobrý darček. Myslím si, že kupovať darčeky, len aby sa nepovedalo, je blbosť. Nechápem túto posadnutosť darčekovaním...
To veru nie. Ja som napr jedne Vianoce dostala od svokry skutocne krasny Vianocny Betlehem pod strocek, jednoduchy biely .
Ak vies ze sa svagrinej take doplnky pačia tak by dom jej to kupila.Mne sa napriklad velmi pačia take doplnky.Je to vec vkusu
Ja by som toto nechcela dostať... Radšej jej daj poukážku...
Téma stará dva roky
To fakt? Daj jej radšej nejakú kvalitnú kozmetiku
kupovat bytove dekoracie je podla mna dost odvazne, kazdy mame iny vkus, ja by som to napr. nechcela, a uz vobec nie ako vianocny darcek