Je šanca vôbec na svadbu?

16. jan 2022

Ahojte myslíte si že v septembri budem môcť mať svadbu aj s viac ľuďmi ako 20? Keďže teraz bude režim op+ a svadobná hostina patrí pod vysoko rizikové podujatia kde je povolano 20 ľudí. Neviem či vôbec mame niečo riešiť...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. jan 2022

@mb2021 toto som si tiež povedala. Že leto a ešte september bude taký free ( vtedy korona neuraduje 😀) a potom už začne

kittykat22
16. jan 2022

september bol zatial vzdy v pohode. Ak bude veselo tak oktober a dalej.

dr_smajlik
16. jan 2022

My sme sa brali na konci minulého augusta a akurát vtedy sa začalo sprísňovať, začal v tatrách režim Otp a už to išlo... Ja by som to dala tak niekedy začiatkom augusta radšej.

janinah
16. jan 2022

radšej august

nikdenikto
16. jan 2022

Radšej august, my sme mali svadbu 18.9.2020 a ešte v stredu sme nevedeli koľko ľudí budeme môcť mať v piatok na svadbe🙈 a týždeň po nás už boli svadby zakázané úplne V tom septembri sa to už začína uzatvárať, radšej skorej.

monkabohdalova
16. jan 2022

Radšej júl /august svadba 😊 my sme mali 11.9. 2021 a keby sme mali o jeden víkend neskôr tak by sme museli mať úplne minimum ľudí

evkamotka
17. jan 2022

Radsej august. Mama mala 60ku oslavu 19.9 a hned par dni na to uz zakazali. Dalsi víkend by to uz nestihla. Iny rok to moze byt problem uz cely september

yonce
17. jan 2022

no kedze september je daaaaleko a nemame vestecku gulu, je velmi tazko povedat ako to vtedy bude. podla mna sa teraz situacia neda predpovedat ani len tyzden dopredu, kedze sa vedia veci a opatrenia zmenit z minuty na minutu

janulicka24
17. jan 2022

Leto a september to myslim, ze bude este v pohode, ono problem je na zimu, na jesen, co myslim, ze uz sme mali mnohi sancu odpozorovat 😉