Ahojte myslíte si že v septembri budem môcť mať svadbu aj s viac ľuďmi ako 20? Keďže teraz bude režim op+ a svadobná hostina patrí pod vysoko rizikové podujatia kde je povolano 20 ľudí. Neviem či vôbec mame niečo riešiť...
@mb2021 toto som si tiež povedala. Že leto a ešte september bude taký free ( vtedy korona neuraduje 😀) a potom už začne
september bol zatial vzdy v pohode. Ak bude veselo tak oktober a dalej.
My sme sa brali na konci minulého augusta a akurát vtedy sa začalo sprísňovať, začal v tatrách režim Otp a už to išlo... Ja by som to dala tak niekedy začiatkom augusta radšej.
radšej august
Radšej august, my sme mali svadbu 18.9.2020 a ešte v stredu sme nevedeli koľko ľudí budeme môcť mať v piatok na svadbe🙈 a týždeň po nás už boli svadby zakázané úplne V tom septembri sa to už začína uzatvárať, radšej skorej.
Radšej júl /august svadba 😊 my sme mali 11.9. 2021 a keby sme mali o jeden víkend neskôr tak by sme museli mať úplne minimum ľudí
Radsej august. Mama mala 60ku oslavu 19.9 a hned par dni na to uz zakazali. Dalsi víkend by to uz nestihla. Iny rok to moze byt problem uz cely september
no kedze september je daaaaleko a nemame vestecku gulu, je velmi tazko povedat ako to vtedy bude. podla mna sa teraz situacia neda predpovedat ani len tyzden dopredu, kedze sa vedia veci a opatrenia zmenit z minuty na minutu
Leto a september to myslim, ze bude este v pohode, ono problem je na zimu, na jesen, co myslim, ze uz sme mali mnohi sancu odpozorovat 😉