co hovorite na meno Eliška pre dievcatko...moj manzel by chcel dievcatku dat meno Eliška ..a ja sa neviem rozhodnut ...co vy na to.?? aky mate nazor na toto meno...
je to take ceske meno,mne sa nepaci,jak inac jej povies?
Eeeeliska 😀 Mne osobne nereze. Asi by som ju volala Eli 🙂
Ked som este nevedela, akeho pohlavia budu moje deti, rozmyslala som nad Eliskou alebo Miladkou 🙂
ja neviem mne sa teda veeelmi nepáči,ale tak ak vám hej tak si také dajte. 🙂
ja by som to dcere nedala, ale viem, ze ak by sestra mala dievcatko, tak bude eliska. tak som sa s tym uz zzila. a pekne je to, ze Eliška je stale Eliška a neda sa jej skaredo povedat. ako muzske meno marek. a naco vymyslat kadejake zmeny mena. ja ked pocujem, ze sebulko, samuško, davulenko (sebastian, samko, david) a pod, tak mi je zle. Eliška bude stale Eliška a nikto jej nebude vymyslat kadejake blbosti z mena. Ja by som mala Stelu.
najkrajsie meno aj mi budeme mat Elisku a budeme ju volat Eli 🙂
na na na na na na na na naaaaaaaaa..... ja osobne by som to meno dcere nedala, ale inac sa mi paci - aspon sa neotoci polovica ihriska ke na nu zavolas.....
vo vseobecnosti co sa tyka mien pre deti - my sme s manzelom hladali, kym sme nenasli take, pri ktorom sme si obaja boli isti tim, ze je to to prave, ked sa musis pytat na MK, tak to nie je vhodne meno pre tvoje dieta....
na mna presladene az moc jedna ruka s Dorotkou 😵 a k menam deti co uz mas uplne nepasuje 🤐
ehm, a co s tym ma peter modrovsky? 😕 😅
Kamoska ma dievcatko a vola sa Eliska. Cela rodina ju vola Eli 🙂 Je to pekne meno. A co je super - neda sa povedat skaredo 😉
mne sa osobne velmi paci,kebyze mam mat dalsie dievcatko tak by som jej dala meno eliska 🙂
Známi sa po dvoch chlapcoch a po 15 rokoch dočkali dievčatka a bude to Ella, -D Eliška
mne sa velmi nepaci, je take extremne zdrobnene ☹ ved raz bude mat mala aj 45 rokov a bude sa volat eliska ☹
mne sa paci, krasne meno, mozes ju volat Eli - Ellie 😉
pekne meno, len trochu tomu nechapem.. Tolko Elisiek a vsetky ich volate Eli.. Volate ich vobec Elisky niekedy? 🙂
nechapem otazke ,ak ti vsetky napisu ze to meno je pekne tak ho das, ak nie tak ho nedas??? ved to bude tvoja dcerka,ty ju budes mat denno denne na ociach,ty j budes vychovavat ,ty ju budes takto oslovovat aj 50x za den... tak si to zvas sama (s manzelom)
A mne osobne sa Eliška páči,no svojej by som take meno nedala,nepasovalo by jej k prezvisku 😅
jeminenko kebyže každá založí otázku ci sa pači konkrétne meno ktoré sa chystá svojmu dietatu dat.. tak ani MK nezapnem co by bolo tak preplnene hlupostami.....A načítaval by sa mi pol dna.. 😀
Je tu vela tém kde preberajú ake meno sa hodí dievčatku a ake chlapcovi a námety a pod... a moj osobny nazor nato je že to dieta je TVOJE a MANžELOVE takže by si to mala riesit jedine s nim, (možno na MK hladať len "namety" na pekne meno)ale nie že co ti tu poradia keď tu bude 80% že nie tak ho nedas len preto že cudzie ti radia NIE a na manželov názor sa radšej vykašleš??!!! 😖
Na mene pre dietatko sa musite v prvom rade dohodnut s manzelom 😉 To, ktore meno sa komu paci, je velmi individualne 😉 Pokial ide konkretne o Elisku, tak mam kamaratku, ktorej sa pred mesiacom narodila dcerka a dali jej meno Eliska. My mame Simonku 😉
nadherne meno,princezna z mlyna sa tak volala ak poznas.co poznam elisky vsetko krasne dievcata a tak charizmaticke. 😎
nadherne...
Kamoška má Elišku a hovorí jej Elis a ked na ňu zakričí Elišóóóóó´, tak lutujem tú malinkú.
no nijak zvlast. my mame Elu.
prečo nedaš meno Ela?? ked jej aj tak chcete hovorit Eli??? ale ak sa paci vam obom tak sa bude pačit aj malej 🙂
ahojte..no ja som Eliska a sso svojim menom som na mieru spokojna a vsetci my ho chvalia....ak budem mat druhu dcerku dam jej meno Eliska...🙂
@ikke zeby bol on ten otec? 😀 😀 ..nie srandujem 😉 ..skus sa pozriet alebo opytat aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/najkrajsie-dievcenske-mena/
mne sa paci len polovica mena a to Eli, zbytok absolutne.... moj nazor
Mne sa toto meno neskutočne pači.
Krasne meno 🙂
Pekné 🙂