ahojte,
zobrala som si egyptana pred mesiacom, som vydata teda zatial iba v egypte.
ako je to s nalezitostami? napr. zmena pasu- kvoli menu ? alebo obciansky?
nechcem si dat zatial legalizovat svadbu na slovensku, je to nasa POVINNOST ? a ked ju nedam zlegalizovat a nezmenim si pas ani papiere, tak je to OK, ci musim to proste urobit ? aj ked je moj muz cudzinec mimo eu a vydala som sa mimo EU? je to trestne, ak to proste nedam na slovensku zlegalizovat? ci musim priletiet do nejakych par mesiacov a musim to ohlasit na matrike u nas a zapisat sobas ?
dakujem
@martinmmartin je teda cudzinec mimo eu,
doklad normalne, sme oficialne vzati na matrike a urade v egypte 🙂 sme oficialne v egypte zosobaseni🙂
trestne to nie je ? no ale kebyze sa raz rozvadzam tak ako? a ked sa budem chciet potom zobrat este raz s niekym inym, to uz bude trestne nie ?
@martinmmartin nemam ja proste povinnost nahlasit to ?? na slovenske urady a zmenit si pas a meno a vsetko?
tu mas clanok co a ako v CR. Na SK to bude obdobne
Teraz sa pytas?
Pozri si stránku ministerstva, je to tam vysvetlené. https://www.minv.sk/?osobitna-matrika
Ahoj. Mozem ti napisat spravu? Aj my planujeme svadbu v Jordansku a neviem ake dokumenty budeme potrebovat? Dakujem
Ahoj.. Mozes mi napisat, potrebovala by som informacie ohladom sobasa. Velmi pekne dakujem
nemusis nic , trestne to nieje . Aky mate doklad? Kludne to moze byt ze nieste vobec oficial zobraty co sa sk uradov tyka. Take nieco sa vola tzv "village wedding" ked mas ceenoniu v zahranici zo vsetkym cirkusom okolo toho co treba ale uradne akokeby sa nic nestalo. Ak bude nahodou chciet manzel vizum tak ale musis.