ahojte, myslite ze je vôbec realne zorganizovat vlastnú svadbu s 5-mesacnym babom?
Islo by o mensiu svadbu s max 30 ludmi.
Zatial nad tym len premyslam a neviem ci do toho ist alebo nie...
Mate niektora skusenost?
Dakujem 🙂
My sme takú mali. Bolo to fajn.
@vulka a aj sa dala ta svadba uzit? ak sa mozem spytat ako ste mali vyriesenu starostlivost o babatko pocas priprav,fotenia,atd... toho sa najviac obavam :/
My jsme tak měli, malý měl necelého půl roku. Při obřadu ho držel můj otec, ale začal plakat tak jsem ho měla u sebe já. Na oslavě se u něj střídaly babičky, dědové, strejdové, tety, v kočárku a za bděla mu bylo jedno u koho je. Kojit se kojil podle potřeby jako vždycky, večer spal v kočárku venku...měl pár uplakaných momentů (zuby) ale většinou ok 🙂
@evka_s a myslite ze tak najskôr od kedy ..este pripada do uvahy aj skôr... ale s 3-mesacnym je to asi moc skoro?
Moj mal 3,5mesiaca, ked sme sa brali 😁 a organizovala som vsetko prevazne sama
Co myslíš pod "prípravy", ja všade chodím s malou v nosiči a zvládam v pohode. Licenie a česanie je Max na tri hodiny, to bábo niekto postrazi. Na fotenie zober mamu alebo svokru. Užiť sa to dá tak ako všetko s deťmi. Je to iné ako bez nich ale nemusí to byť zlé.
Svadbu by som ešte nejako dala, keď kojiš môže to byť obtiažnejsie, záleží aj na povahe dieťaťa. Ale to behanie s dieťaťom potom po všetkých možných úradoch ohľadom vybavovania nových osobných údajov je tiež kapitola sama o sebe.
Ahoj, jasné, že sa dá...kamarátka tak mala, svadba s 5- mesačnou dcérkou a zvládli v pohode...
Podle 3měsíční ok, může potřebovat více spát, neporostou mu ty zuby a tak ,🙂 S naším by to teda bylo lepší jako s 3měsíčn než půlročním. Základ je, že je to dítě zvyklé na jiné lidi. Našeho si mamka dala do nosítka a v pohodě jsme se mohli hodinu fotit. Brácha ho nosil po areálu a my si mohli zahrát hry, kočárek si půjčoval kdekdo, jemu to bylo šumafuk. Ale byl fulltime kojený plus ty zuby, takže třeba z oběda nemám nic, byl nalepený na mě a odmítal se nechat odložit 😀
Prečo nie?