Ahojte chcem dať mojim rodičom darček v podobe fotky mojich synov.Poradte či je lepší kalendár na rok 2014 alebo magnetka na chladničku.Dakujem. 🙂
@ketrin1211 Podľa mňa určite kalendár.
@ketrin1211 kalendár 😉
dakujem
@ketrin1211 kalendar.. ja som uz jeden objednala a mam ho doma v ciernobielom prevedeni. a uplne super to je
@ketrin1211 fotodarceky su super 😀 babky uz maju tricka aj hrnceky s vnucatami 😀 kalendar robime pre starych rodicov kazdy rok. raz sme to davali aj normalne vytlacit, ale kedze bolo treba 2 ks pre starych rodicov + 4x pre pra-starych rodicov, tak to vyslo dost draho. Potom manzel stiahol program na vyrobu kalendarov a len sa to vytlaci na farebnej tlaciarni 😀 magnetky s fotkami nam urobili v skolke pri poslednom foteni 😀 inac kazdu chvilu chodia ponuky z roznych zlavovych portalov, 4 kusy aj s postovnym okolo 5 eur 😀
prosím ťa dala by si stránku kde je ten program na vyrobu kalendárov?dakujem pekne
@ketrin1211 http://www.aquasoft.de ... ma to jedinu chybicku - kalendare - dni/mesiace su v nemcine a su tam vyznacene nemecke sviatky... ale zmysel toho je dat starym rodicom fotky vnucat, 😀
neviem ja magnetka, to budes ma na vzdy////
podla mna kalendar, ja tiez idem dat tento rok urobit.
kalendar-my si take robime uz 4 roky a vzdy sa ujde aj starym rodicom-ako vianocny darcek-z toho sa najviac starky vytesuju.
@ketrin1211
@ketrin1211 no my napr si magnetku nemame kde dat. radiatory nemame, chladnicka je zabudovana. treba to, co sa starkym viac hodi.
my dávame robievať už niekoľko rokov kalendáre s fotkami a je to veľmi vďačný darček 😉
@ketrin1211 u mna babky miluju kalendare 🙂