Je krajšie meno Loriana, Olivia alebo Alexandra?

lucinka1104
6. jún 2013

Všetky 3 sa mi páčia veľmi Olivia a Alexandra už dávno a asi rok aj Loriana Lori a vôbec sa neviem rozhodnúť , zatiaľ je priezvisko Balková kým sa pár rôčkov nevydá a sestrička je Timea hm ? Prvé čo má 5 hlasov vyhráva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ďakujem..... krásny slniečkový deň

abbeylee
6. jún 2013

skutocne je potrebne zakladat temu pre kazde jedno meno .... ? a navyse, rozhodnut sa musis sama, ty to meno budes pouzivat po zbytok zivota ... takze vela stastia ... ( hod si mincou ale to nechaj podobnych stylom na nahode ked je ti to jedno ktore z tychto troch to budu .. 🙂 )

zuzkanik
6. jún 2013

Máte nádherné "starosti". Myslím to v dobrom. 😉 Mená, ktoré ste vybrali, sú krásne. Mne osobne sa asi najviac páči a k vášmu priezvisku sa hodí Olivia (Oli, Livka, Livuska, Lilka), Loriana znie exoticky, ale tiež je pekné. Alexandra začína byť tuctové meno. Mne sa napríklad páči aj meno Viola (keby som mala tretiu dcérku, tak ju takto pomenujem). A čo tak dať dve mená? Teraz je to normálne: Olivia Loriana Balková, Olivia Alexandra Balková, Olivia Viola Balková... No, keď to tak po sebe čítam, neviem, či so vám veľmi pomohla. Takže, aby to bolo jednoduchšie: Olivia

sendy1977
6. jún 2013

Alexandra

traktor
6. jún 2013

skus tuto temu https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/najkrajsie-dievcenske-mena/ , ..a vybrat meno podla hlasov tu? 😅 ..tak vela stastia 😉 ..pekne su vsetky, ale musia sa pacit hlavne vam dvom , teda tebe + manzelovi..ak vybrat s tychto troch ,tak sa mi pacia podla tohto poradia Olivia, Loriana a Alexandra

madono
6. jún 2013

Olivia jednoznačne

ekinkala
6. jún 2013

Alexandra (Saska) je pekne

mirkakab
6. jún 2013

Olivia ........ Alexandra je na každom kroku už.

nikinkals
6. jún 2013

Olivia

huxy
6. jún 2013

ja by som si z týchto mien vybrala Loriana.je to nezvyčajné pekné meno,nebudeš ho počuť na každom rohu.

lubina
6. jún 2013

zavisi ako sa hodia k priezvisku.Ale mne by sa pacilo Olivia

sandrika1986
6. jún 2013

Alexandra 🙂

lucyliena
6. jún 2013

Podľa mňa je Olívia prekrásne meno 😉

billam
6. jún 2013

Olivia

melpomene
6. jún 2013

Kamarátka má Alexandru a volajú ju Lexie, čo je také príjemné osvieženie po Saške ;)

jajuska1411
6. jún 2013

olivia

eliska07
6. jún 2013

Ja by som tiež zvolila meno Alexandra - rôzne podoby môže mať - Saška, Lexie, Alex, Sandra 🙂 Je to krásne meno 🙂

beatrice28
6. jún 2013

Olivia

matulienka.d
6. jún 2013

Ja som straaaaaaaašne chcela Oliviu. Neprešlo mi to u mm, tak máme Sofiu... Určite by som dala Oliviu, nádherné meno 😉 Kto vie? Možno ak ešte raz budeme čakať bábo a bolo by to dievčatko, tak by som neváhala 😀 😀 😀

vinifred
6. jún 2013

Olivia..

mistrall
6. jún 2013

my budeme mat Oliviu, asi by som hlasovala za to meno, alebo Loriana je fakt zaujimave a pekne 😉

atreyu
6. jún 2013

Za mňa určite Olívia 😵

zumanitiol
6. jún 2013

Loriana znie úplne krásne, veľmi sa mi to páči, takže Lorianku 🙂 na ihrisku by sa otočila jedna a nie pol ihriska ,

janinna11
6. jún 2013

Hmm, tak Loriana Balkova sa podla mna k sebe nehodi, znie to dost divoko... ale ak sa ti tak paci, tak to neries, presne ako pises, ked sa dievca vyda, moze sa volat uplne inak, ak si neponecha svoje dievcenske meno.. Ale inak su vsetky 3 pekne 🙂

cat
6. jún 2013

Olivia 😎

miska030
6. jún 2013

Olivia je pekne meno,my mame Alexandru 🙂 🙂 🙂

sonia1501
6. jún 2013

Olivia

nastasja25
6. jún 2013

olívia 🙂

littledevil
6. jún 2013

Keby som mala dievca, urcite by bola Alexandra. 😉

huncut
6. jún 2013

noo mne sa páči Olívia a Alexandra 😉

zuzin78
6. jún 2013

teraz je to tu moderne, ze sa mamicky pytaju ako sa maju volat ich deti ? podla na ,ty sa musi s manzelom rozhodnut ake meno chcete dat a nie tu baby na MK,mna ani nenapadlo to tu s MK rozoberat ake meno chceme dat detom. pre nas su to najkrajsie mena na svete.
urcite z tychto troch sa bude volat tvoje dievcatko 😉