Je dôležite cenu zásnubneho prstena?
Za kolko mám kupit taký prsteň?
Toto je veľmi individuálne, viem ze niekto vyžadoval pravý diamant (vysoka cena) a niekomu to bolo jedno a bral to ako symbol.
Prsteň je symbol, diamanty podľa mňa byť nemusia ale mal by byť zo zlata 🙂 ale každá to môže vnímať inak
To je na tebe za kolko ho kupis, hadam poznas svoju priatelku ;) moj manzel vedel, ze ja bizu nenosim a diamant musi byt, takze tak aj kupil.
@schoke mňa nepožiadal o ruku, nemám ani snubný, a obrúčky ani nenosím, 🤣🤣🤣 a tu som už 20 rokov. 🙂
Tak určite by mal byť aspoň zlatý, keď už kamienok bude kamienkom. Napríklad môj muž, mi kúpil s diamantom , lebo podľa neho to tak má byť a kamienky som nosila na ZŠ
Kazdy by mal kupit prsten podla svojich moznosti, vo vztahu su predsa dolezitejsie veci, ako hodnota prstena……
Pre mna to dolezite bolo
Tak zalezi na prijimatelke, ci si potrpi alebo nie. Tiez by si mohol trafit aspon farbu zlata.
Pre niekoho áno, pre niekoho nie..... Pre mňa osobne boli vždy dôležitejšie nehmotné veci ako hmotné
No, ak si chlap kupuje drahé veci a šetrí na snubáku, tak to o niečom hovorí. Takže áno, cena dôležitá je.
Ja som nemala zásnubny, po roku vzťahu som otehotnela takže to bolo už pre mňa nepodstatné mat zásnubny prsteň, radšej sme sa vzali už hneď a ťaháme už 10.rok
@schoke cena nie,ale urcite by mal byt zlaty,nie iny kov.teda neviem kebyze dostanem striebro,tak neodmietnem kvoli tomu muza,ale asi by som sa zarazila😁
Mne na snubnom nezáležalo.Jedine čo bolo nech je to zlaté.Kedze nosím zlato.Ale manželské prstene sme vyberali biele zlato a ja som chcela alebo bolo mi ponúknuté malý diamant vložiť do prstena.Tak som dala a neľutujem.Ja prsteň nosím a beriem to ho aj ako snubný keď je tam vložený diamant.
Ja by som bola ako Mercedes, ktora si omotala nitku okolo prstu a povedala Edmondovi, že to je jej prsten. (Inak ja sa vydavat nechcem 😀) len chcem povedať, že každá žena to má inak. Nenosim na sebe ani 1 šperk.
ak by som bola chlap a mojej frajerke by záležalo na takýchto somarinách, tak už by mojou priateľkou nebola. Jasné, nemala by to byť žiadna lacná bižutéria, ale normálny zlatý prsteň (prípadne chirurgická oceľa alebo ten materiál, ktorý nosí). Mňa ani nenapadlo pýtať sa muža, koľko prsteň stál a či je to diamant.
@nikolka1986 pripájam sa k Tebe😀áno, cena je dôležitá, preto ze vyjadruje postoj partnera, ak si potrpí na oblečenie dovolenky a pod a zásnuby odbije lacným prsteňom, lebo "načo" tak je to na zamyslenie do buducna
Ani mna to nenapadlo riesit, ci je to diamant. Je to symbol. Aspon strieborny by mohol byt ;) a celkovo pekny, vyjadrujes tym aj postoj k zasnubam
Poznam ludi, co maju obrucky strieborne alebo z chirurgickej ocele. Ide im o symbol. Mne by to bolo asi tiez jedno, aj ked sme sa rozhodli pre zlate
@schoke nie je dôležitá cena, ale pre mňa osobne bolo príjemné dostať drahší prsteň s mini mini diamantom. Nejde mi o hodnotu zlatá a kameňov, ale to, že niekto je ochotný vyhradiť si dve tretiny výplaty na symbol lásky. Na druhú stranu teraz nosim takú dráhu vec na ruke a som v strese že to stratím alebo niečo :D a inak žvásty o tom že chlap má minut tri výplaty na prsteň sú už cez.
Pre mna to teda bolo dolezite! Bola to prva vec od manzela, ktoru budu deti dedit 😁😀 cize vedel dooost dlho dopredu, ze ja chcem malu modru krabicku 😁 nemam najvacsi kamen, lebo tie tam stoja desattisice, ma nieco vyse 0,5 ct. Ale na dedenie je ako stvoreny 😁 cize tak. Ja sa nehanbim priznat, ze si na tieto veci potrpim 🙂
Snubny prsten pre mna dolezity nie je - a ani ho nemam. Iba obrucku, ktoru teraz aj tak nenosim, zacali mi vadit vsetky prstene 😂 No ale ja celkove na taketo materialne veci nie som...