Interaktívny stôl na Vianoce

diamond444
12. nov 2020

Zdravím maminky,

Poradte mi prosím pre dcéru na Vianoce pozerám tie interaktívne stoly, nie sú vôbec lacné tak najskôr si rada prečítam Vaše názory akú značku odporúčate (fisher price, clementoni...popr.iná...) , aké skúsenosti, či to naozaj využije dieťa atď , alebo mi napíšte čo ste vy kupovali pre Vaše detičky 🙂 ďakujem 😊

mogaa
12. nov 2020

ak myslíš také tie stolčeky pre detičky, tak sú rôzne....naša mala také choditko, k tomu sa postavila, hrala sa tam s takými hračkami, neskôr to tlačila pred sebou....ono záleží od konkrétneho typu a aj od veku dieťaťa...naša to využila, jednak k stávaniu zo štyroch a neskôr pri chôdzi.....dieťa to stimuluje lebo sú tam hračky, naozaj záleží od typu - sú aj také kde sa vkladajú tvary aj také čo vydávajú zvuky, takže deti sa s tým radi hrajú....

diamond444
autor
12. nov 2020

@mogaa ano viem ten stol , tak asi ten fisher price bude najlepsie ze ?

zuzkablazejka
12. nov 2020

@diamond444 ahoj. Ja som kúpila z druhej ruky za polovičnú cenu. Veľa mamiciek takto kúpi a dieťa sa s tým nehrá a keď sa toho chcú zbaviť tak predávajú lacno. Mám clementoni. A ešte napíšem ze moja sa s tým pekne prehrala u kamošky, tak sme sa rozhodli jej to zaobstarať a teda hra sa s tým stále 😊 má rok a pol.

zuzkablazejka
12. nov 2020

Takýto istý máme, tento som teraz našla tu v bazari

leskky
12. nov 2020

Naša dostala že ten od FP, naša ho dostala keď mala 10 mesiacov na vianoce. Vyhrala sa s ním veľmi dlho a aj všetky deti co k nám prišli

mogaa
12. nov 2020

@diamond444 ono záleží vždy od konkrétneho dieťaťa.....naša sa hrala so všetkým čo svietilo alebo vydávalo zvuky ale rovnako sa hrala s varechami alebo topánkami😉dopredu väčšinou nevieš či práve tvoje dieťa bude daná hračka zaujímať😉najlepšie u niekoho ukázať a uvidíš malej reakciu či ju to bude zaujímať alebo nie😉alebo teda kúp z druhej ruky niekde z bazára, veď doma to vyumývaš savom a môže sa hrať....

playwood
15. nov 2020

Myslíte niečo takéto? Ak áno ozvite sa mi.