Zdravím maminky,
Poradte mi prosím pre dcéru na Vianoce pozerám tie interaktívne stoly, nie sú vôbec lacné tak najskôr si rada prečítam Vaše názory akú značku odporúčate (fisher price, clementoni...popr.iná...) , aké skúsenosti, či to naozaj využije dieťa atď , alebo mi napíšte čo ste vy kupovali pre Vaše detičky 🙂 ďakujem 😊
@mogaa ano viem ten stol , tak asi ten fisher price bude najlepsie ze ?
@diamond444 ahoj. Ja som kúpila z druhej ruky za polovičnú cenu. Veľa mamiciek takto kúpi a dieťa sa s tým nehrá a keď sa toho chcú zbaviť tak predávajú lacno. Mám clementoni. A ešte napíšem ze moja sa s tým pekne prehrala u kamošky, tak sme sa rozhodli jej to zaobstarať a teda hra sa s tým stále 😊 má rok a pol.
@diamond444 ono záleží vždy od konkrétneho dieťaťa.....naša sa hrala so všetkým čo svietilo alebo vydávalo zvuky ale rovnako sa hrala s varechami alebo topánkami😉dopredu väčšinou nevieš či práve tvoje dieťa bude daná hračka zaujímať😉najlepšie u niekoho ukázať a uvidíš malej reakciu či ju to bude zaujímať alebo nie😉alebo teda kúp z druhej ruky niekde z bazára, veď doma to vyumývaš savom a môže sa hrať....
ak myslíš také tie stolčeky pre detičky, tak sú rôzne....naša mala také choditko, k tomu sa postavila, hrala sa tam s takými hračkami, neskôr to tlačila pred sebou....ono záleží od konkrétneho typu a aj od veku dieťaťa...naša to využila, jednak k stávaniu zo štyroch a neskôr pri chôdzi.....dieťa to stimuluje lebo sú tam hračky, naozaj záleží od typu - sú aj také kde sa vkladajú tvary aj také čo vydávajú zvuky, takže deti sa s tým radi hrajú....