Inšpirácie na darčeky

13. dec 2020

Možno otrepaná otázka ale súrne by som potrebovala poradiť nakoľko som už ozaj zúfalá 😂
Poraďte mi prosím darček pre mamu, otca, brata, babku a dedka
Nechcem zase kupovať kozmetiku a ponožky ale mňa ozaj nič také nenapadá. Pre mamu a babku niečo aj áno ale pre ostatných, že vôbec. Pomohlo by mi, pre inšpiráciu, čo ste kúpili vy alebo vaše nápady čo by sa im zišlo. Ďakujem!

simsalabim
13. dec 2020
paulinka17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulinka17
13. dec 2020

Možno by niekoho potešila drevená fotka 🙂 môžeš tam dať venovanie, na zadnú stranu vlastný text a da sa k tomu kúpiť aj krabička s venovanim.. zo stránky drevenafotka.sk

marca12
13. dec 2020

Ja uz ked ozaj neviem,tak darujem darcekovu poukazku do obchodu. Otca vacsinou vybavime nejakym naradim,knihou,cd,svetrom,trickom,koselou. Mame kniha,kozmetika,oblecenie,satka. Babke kupujeme skor co vyuzije na zjedenie,lebo novych papuc,oblecenia ma plnu skrinu.jeden rok sme jej dali gobelinovy vankus a inak robim taky mix od kapsul na pranie,kavy,caje,nejake trvanlive potraviny tam davam tuniaky a podobne oblubene konzervy,med a podobne.a brat bud poukazka alebo kniha,oblecenie

hettinka
13. dec 2020

Rodičom vitamíny, predplatné časopisu podľa záujmu, osusky a uteráky, obliecky na periny. Ja mám pre mamu kulmofen, spoločný dar nové vankúše do obývačky, oblečenie a kozmetiku.

vulka
13. dec 2020

Predplatné časopisu

mtoth
14. dec 2020

Napisem, co kupujeme s priatelom nasim rodicom.
Mama : poukazka na masaz, capovana drogeria, panvica, sada salok na kavu, drevena zubna kefka, tuhy sampon, rucne robeny keramicky tanier (sashe.sk).
Starka : vesele ponozky a sada varesky a stierky so zimnym motivom kedze rada pecie.
Otec : kamera do auta, bezdrotova mys k PC, luxusna vona do auta, drevena stavebnica - model autobusu, vesele ponozky, drevena zubna kefka s jeho menom.
Starky : kniha krizoviek, vesele ponozky a kozmetika.

jabuducanevesta
14. dec 2020

zaplatiť masáž? alebo napr ak babka rada pletie, kôš vlny

conquestor
14. dec 2020

Ja som objednala hrejivy sed od doremo...deka s vankusom

vondolina
14. dec 2020

vitamíny kupujeme hlavne, potom otcovi tomu aj kozmetiku, keďže má problémy s atopickou pokožkou a lacná tá kozmetika zrovna nie je, starkým ešte aj dávame robiť kalendár s fotkami 🙂