Manžel mi povedal ze si mam vybrať nejaký darček za pôrod rada by som nejaký šperk ale na zlato som alergická mate nejake tipy inšpirácie 🙂 možno niečo s inicialkami deťmi alebo nejaký pekný symbol?
@bambulienka25 😂😂😂😂😂😂👍🏻
Aj ty si mu porodila dieťa ?
@stela01 asi tak 😂😂😂
@bambulienka25
Anonym pýtaj aspoň iPhone 😂
Ja som za prvé dostala hodinky a za druhe náušnice zlaté ale vymenila som si ich za náramok! Ja by som šla s nim a vybrala co sa ti páči alebo kukla niečo na nete, pripadne na objednávku podľa tvojich predstáv 😉
Nie že radiť ja nepotrebujem radiť ale ci mate nejaké inšpirácie alebo tipy na niečo pekne tu sa človek už fakt nemôže nič opýtať
@kittykat22 hlavne ze ty si prdbes, keď tu niekto hľadá nejakú inšpiráciu alebo niečo tak už je hneď najhoršie
Koľko máš ešte do pôrodu?
@kittykat22 hlavne ze ty si prdbes aj s koníkom
@maciatkolulu dva mesiace
@bambulienka25 to si si asi ty pýtala povolenie na rodenie
A vlastne načo to komentujte keď ani neviete poradiť tak si to precitam a pomyslím si svoje a nemusím tu písať debilne komentáre a zhadzovať ze vôbec niečo za pôrod si môžem vybrať
čo ja viem..., mňa napadá kadečo
Ja som za prvy dostala auto za 39tisic, za druhy porod auto za 59tisic
@zuzanka.zuzu tak ja som tu diskusiu nevidela prepáč
@bambulienka25 ja som napísala ze chcem nejaký sperk kde by boli iniciály alebo nejaký symbol takze neviem co je na tom nepochopiteľné
Pandora naramky kde si vyberes symbol aky chces ty vyskladas si.
@elzus 🙂 pozriem Pandoru ešte nemám ďakujem
Ja mam za prve steper a za druhe este nic.... 😂 To druhe ma uz 2,5 roka a tiez mam.alergiu na zlte zlato.. biele nie tak chcem medajlon z bieleho zlata a dnu fotky mojich dcerok
@bambulienka25 tak ty tu vyskakujes ze ako mate vedieť co chcem a pritom to tam je napísané 😂 a keď už nemáš čo napísať tak napíšeš neposer sa