Ahojte, mám 17 rokov a chystám sa na stužkovú svojmu priateľovi. Vedeli by ste mi povedať, čo všetko si treba pripraviť resp. ako je to s darčekmi ku stužkovej ? A chcela by som vás poprosiť, ak by ste mali šaty vhodné na túto príležitosť neváhajte napísať, budem rada za každú odpoveď.
@sabina1975 myslíš že je ako darček v pohode že by som mu kúpila kravatu vo farbe mojich šiat?
Ahoj ja idem tiez priatelovi a mam dlhe https://instagram.com/p/9izsu2HqS4/ tie bledunke ja osobne som velmi tuzila po dlhych a preto som zvolila jemnu farbu aby som nebola moc vycackana nato ze som partnerka. Kravatu sme nenasi v takom otieni ale ma bedunko ruzzovu skor stao ruzovu
Darcek k stuzkovej? To si nechaj k maturite, ked uz...ale kravatu mu kludne mozes kupit. Ja by so zvolila koktejlky, urcite nie dlhe, tam to nebude o tebe.
@seahorse27 ja som sa balo pytat v pozicovni ze co si volia baby a povedala ze to je uplne jedno ze v com sa citis lepsie podla mna to je na nej
@seahorse27 nie som z vysokých báb a kupovať dlhé šaty na nízku postavu je akurát tak lotéria či sa to krajčírke podarí pekne upraviť, čiže skôr sa prikláňam ku krátkym Na miadresses som už pozerala a vyber je celkom slušny, ale aj z finančných dôvodov som uvažovala že skôr kúpiť od niekoho, kto použil raz na stužkovej a posúva ďalej
ak by teda niekto mal šatočky na predaj tak by som bola rada ak by ponúkol
ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk
moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete akú značky sa majú zobrazovať
@natalia112 mne sa farba tej sukne vobec nepaci. Taka "kolotocarina" ak mi rozumies Ale ak vezmem do uvahy tvoj vek no tak...dobre no..moze byt ak to nejak doplnis doplnkami,ale iba jemne
@natalia112 Mne sa paci. Moderne, krasne
@natalia112 mne sa to tiez velmi paci.. ovela krajsie, lepsie a modernejsie ako tie otrepane saty z pozicovni a tortove roby ala princezne spred 20 rokov..
doladit velmi jemnymi sperkami - pozor, neprehnat, nech to nie je preplacane.. dala by som len velmi jemne male napichovacie nausnicky, urcte nie velke a visiace - to by bolo uz moc gycove, samotna sukna a top ma dost ozdobnych prvkov, volanov.. cize nejake napichovacie bud cire alebo ruzovkaste kamienky, pripadne ciste strieborne napichovacky.. na krk uz nic a maximalne este tak nejaky hodiaci sa naramok.
ak kabelku, tak malu clutch alebo listovku do ruky. asi striebornu.
Ďakujem vám za milé ohlasy a je to vhodné ak idem iba za partnerku ?
@natalia112 Ano je Zabav sa
@natalia112 uplne super vyzeras..kludne takto chod..si mlada,stihla.. Ty si to kludne mozes taketo farby dovolit.. (myslim suknu)..
Ďakujem vám veľmi pekne
@leuska42 tak ja neviem ides na stuzkovu ako host to znamena ze nemusis mat robu stacia "koktejlky" a dar sa nenosi ja idem tiez uz druhemu synovy ale ani na prvej sa dary nenosili max kvety ale aj to len dievcatam u chalanov som nevidela maly darcek mu mozes dat ale skor nejaku drobnost a v sukromy