Ahojte 🙂 idem ako host na svadbu ktora bude v zime. A mam obrovskú dilemu ake šaty zvolit kedze všetko co sa mi paci ma kratky rukav. Toto je prva svadba na ktoru idem co je v zime. Tak aa chcem poradit ci nie je mimo mat saty s kratkym rukavom? Popripade dlhe saty? A dalsie co hore na seba miesto bundy? 🤣 Som v koncoch. Dakujem za rady a ak posles foto šiat alebo vrchu budem vdacna ❤️
Presne tak, myslím že je to jedno skoro všetok čas budeš tráviť niekde vnútri, kde bude aj tak kopec ľudí a bude teplo takze úplne v pohode by som volila šaty s krátkym rukávom 😊 na vrch nejaký elegantný kabát (čierny, sivý, bezovy napríklad) 😊
Ja si myslim, že svadba sa nebude konať 🤣
Kratky rukav. Aj v tom ti bude teplo 🙂
Hahaha sak svadby v zime Budu určite zakázané 😅
Keď sme chodili kedysi na plesy v zime, vzdy som mala lodičky a krátke šaty s krátkym rukávom, nebola som dlho vonku a vo vnútri bolo teplo 🙂 Možno by som si zvolila nejaké pekné elegantné cizmy(skôr také kotnikove, určite nie dlhé) na obrad, lebo napr. v kostole zvykne byt zima a potom by som sa prezula.
Kabat?
Tak dakujem 🙂 myslela som si ze saty s ramienkami ebo s krátkym rukavom su mimo ale teda aspon si mam z coho vybrat 🙂 nakolko tie na ramienka a kratky rukav su najkrajšie 🙂 A teda všetci dúfame,ze svadba bude. Tiez som sa vydávala pocas druhej vlny ked boli obmedzenia
Nejaké obmedzenia asi budu, ale nepredpokladaju už tak hroznú tretiu vlnu, ako bola druhá, tak v najhoršom by to mohla byť menšia svadba, ale treba veriť, že snáď sa niečo bude dat spraviť 🙂
Co si si obliekla?
Tak myslim si ze svadba sa asi nebude konat pod holym nebom niekde na Lomnicaku😉 takze akekolvek saty aj kratke,plus sako alebo len kabat elegantny.na tu chvilku co prebehnes z kostola do auta/saly vydrzis😉