Hosť na baby shower

18. mar 2023

Ahojte,
bola som na poslednú chvíľu pozvaná na baby shower, na podobnej akcii som nikdy nebola a potrebovala by som poradiť. Koná sa to zajtra poobede, má byť u nás slnečno, ale veterno a netuším, čo si mám obliecť. Časť párty sa koná na záhrade a druhá v sále, dress code je elegantný a pastelové farby, ale neviem ako sa mám obliecť aby mi nebolo vonku zima a následne v sále teplo, taktiež nevydržím celú akciu v lodičkách a potrebovala by som poradiť účes, ktorý vydrží vietor, ale nie je to drdol - nepristanú mi a bolí ma v nich hlava, najlepšie niečo čo by som zvládla urobiť aj sama doma. Druhá časť mojej otázky je, že čo by ste priniesli ako dar. Musí byť neutrálny, lebo pohlavie ešte len odhalia a dať sa narýchlo kúpiť, mamička nechce peniaze a poukážky.
Za všetky rady ďakujem.

zmrzlinka2021
18. mar 2023

Obliekla by som si nieco, v com sa citim dobre, pravdaze nieco elegantnejsie ale na druhej strane som mlada zena, cize ziadne kostymceky. Vobec by som neriesila party ako pripravu na svadbu.

A aky darcek? Kupit nejakeho mojkacika a je vybavene.

loginexistuje
18. mar 2023

daj si saty a na ne svetrik ci sako ja by som zvazila i na prezutie a darcek taketo nieco https://www.lindex.com/sk/p/8326534-1230-bezova... a hracku k tomu

nnnuuunnn
18. mar 2023

Fuuu to by som za jeden deň nestihla všetko pozhanat 😁

anavixy
18. mar 2023

ja by som kupila nejake pekne drevene hracky, ako ma little dutch (aj ine znacky, ale tie si nikdy nepamatam), alebo nieco od liewood 😊 vobec to nemusi byt darcek pre novorodenca, moze to byt na neskor.. aspon tomu by som sa ja ako matka najviac potesila, ked uz teda nechce peniaze a vybrat si potom sama 🤷🏻‍♀️

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

za mňa plienková torta, plienok bude treba a nostop 🙂 a kedže nevieme pohlavie dala by som žltú tortu alebo bielu 🙂 a vyriešené

loginexistuje
18. mar 2023

plienkovu tortu urcite nekupuj na tento druh akcie (ochytane plienky ktovieakej znacky)

lesana25
18. mar 2023

K tej torte.. keď donesieš na party plienkovú tortu, môžeš ísť na 15 rokov do väzenia.

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

@loginexistuje prečo? nie je pravda, my sme dali urobiť normálne na mieru dali sme farbu a aj že chceme pampers aký druh, čiže za mňa ak to kúpite už niekde hotové potom to tak môže byť 🙂 ale záleži kde 🙂 bratovým deťom dvojičkám som tortu robila ja.

janai1
18. mar 2023

@lesana25 prečo? 😀

loginexistuje
18. mar 2023

@s_o_n_i_k_e plienkove torty su proste za zenitom vacsina z nich je gycova a na tento typ akcie sa nehodia. su proste out

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

@loginexistuje čo ja viem mňa by to potešilo 🙂 je to vec názoru 🙂 a pohľadu na osobu, ktorá to organizuje 🙂 hračiek bude plný dom a pôjde na to len prach, čiže za mňa riešiť stú hračku, ktorú dieťa využije akurát tak 0,0 času to už skôr nejakú edukačnú knižku 🙂

loginexistuje
18. mar 2023

@s_o_n_i_k_e vies len tu nejde o to co sa paci tebe ale osobe co organizuje baby shower (uz jej organizacia nie je na slovensku bezna) vyzaduje dress code a nepojde o posedenie v obyvacke bytu ale o spolocensku akciu s istou urovnou
a na ni potrebuje neutralny darcwk co neurazi a to plienkova torta nebude 😉

kiki68
18. mar 2023

Ja by som si dala normalne nohavice nejake elegantnejsie, k tomu top a nejaky kabatik, mozno nieco svetlejsie, nech to teda ladi k tej teme oslavy. Alebo nejake blede poncho. Lodicky nie, skor nieco ako elegantne mokasiny. Tie dostanes vsade kupit aj za par eur. A darcek, podla mna knizka pre babatka, detska knizka, mozno dve knizky kupit. Napr na som mala krasnu knizku s morskou tematikou a potom druhu so zvieratkami v lese a doma. Take tie pre deti do 2 rokov. Pretoze to sa vyuzije vzdy a nestrati sa to nejak. K tomu venovanie s pohladnicou alebo nieco take.

ropucha6
18. mar 2023

@s_o_n_i_k_e ako vies, ze budu pouzivat pampers? Tiez sme podostavali zopar plienok, vsetko som darovala, strata penazi.

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

@ropucha6 ako ste podarovali aj 100 hračiek, ktoré zapadali prachom 🙂 a dieťa sa s ním nikdy nehralo, ja keby idem na takú party tak si zistím dopredu veci a tam kde osobu ženú nepoznám by som nešla 🙂 takže by som ja vedela presne čo ta žena chce a očakáva aj keby to mala byť plienkova torta z plienok, ktoré bude mamička používať 🙂 zatiaľ nikto moju plienku neohrdol a vždy mala úspech 🙂 čiže je to vec názor a pohľadu 🙂

ropucha6
18. mar 2023

@s_o_n_i_k_e nie hracky sme nepodarovali, tie sa pouzivaju. Nemusis sa urazat, ale toto vyzera na party na urovni, tam sa to fakt nehodi.

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

@ropucha6 ja sa neurážam 🙂) anonym sa pýtal na názor a tip, tak som svoj tip dala 🙂 to je celé netreba sa nad tým tak zamýšľať 🙂 a nech sa už sám rozhodne čo mu príde vhodné ako darček 🙂

ropucha6
18. mar 2023

@s_o_n_i_k_e ano, aj ked cudne, ze ide takto na posledny chvilu, to by ma ani nebavilo zhanat. Inak k tym knizkam, tych sme dostali fakt vela a ma to uspech, v kazdom rohu je nejaka.

darkswan
18. mar 2023

@loginexistuje presne, je to blbost plus kazdemu dietatu sedi ina znacka

mirkam3
18. mar 2023

Ináč baby , odveci otázka, ale tie plienky z tej torty nie sú potom dokrkvane a teda viac menej nepoužiteľné?

gladys_07
29. mar 2023

@mirkam3 su zrolovane a upevnene gumickou. Daju sa pouzit, ja som ich napchala do skatule napevno a troska sa aj vyrovnali.