Dajte tip na darcek k okruhlym narodeninam pre muza. Mala by to byt vec, nie pobyt, zazitok atd. Nieco drahsie, co bude mat dlhodobu hodnotu. Dajme tomu financny strop 150-200 eur.
Je niečo, čo má rád? 🙂 Nejaké koníčky? Napr. ja som dala partnerovi nedávno hodinky, pretože vždy hrozne nejaké chcel, tak sme sa prechádzali po meste, zase raz zasnene ukazoval a ja som išla dovnútra a kúpila mu ich 🙂 Som ospevovaná už 2 mesiace 😀
hodinky...nejaka kutil vecicka...
moj muz si zelal krasnu oslavu v restauracii a vyvrcholenie velkolepy ohnostroj, taky este nezazili nikde v bratislave 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Pekne pánske hodinky, možno by som trocha pridala na cene 🙂
No ja mám v septembri 40 a o takom darčeku sa mi ani nesnívalo ešte minulý rok no od januára sa to zmenilo manželka má termín na moje narodeniny to je darček 😀
ja budem toto tiez riesit potrebujem darcek na oktober ale nie pre manzela tiez k 40 tke .. hodinky nenosi /ma viacero ale nenosi/
tiez neviem ze co ... 😖
Hodinky nie. Este prosim dalsie tipy.
Nieco na inspiraciu som objavila http://www.photopendant.co.uk/en/printed-colour...
@adeli79
pre mojho muza su najlepsie darceky, ked sa mu kupi nieco do auta alebo nieco do vystroje na ryby..., na 30-tku dostal stredovu opierku komplet, potom sa mu kupila navigacia s radiom, telkou a podobne....., mozno by som mu na 40-tku vystrojila tajnu party so vsetkym co k tomu patri...
Moj kolega dostal umelú Anču...
starozitnost, obraz...
ja som dala namalovat obraz muzovi k 40tke kde sme my vsetci ako rodina 🙂