Ahojte sme pozvani s manzelom na svadbu (jeho bratrancovi)....chcela by som vediet nazor ci sa hodia saty na svadbu ako host ci to nieje prilis. Ps: nie nemam v plane vyniknut viac ako nevesta preto sa pytam tak takych komentarov sa zdrzte. dakujem 😉
Na svadbu ako host nevhodné
Sú krásne,ale na svadbu nie☺️
Dakujem za nazory 🙏👍
Šaty pekne ale na svadbu nie
nie
Su krasne, ale v lete by som riesila nieco lahsie a letne
@evakoc na svadbu asi nie, na ples určite áno, šaty sú nádherné..Resp. na svadbu by som si ich dala v prípade, ak by sa niesla v naozaj veľkom štýle v nejakom kaštieli, zámku a pod a bola by som blízky príbuzný nevesty alebo ženícha, inak nie
Ak by to bola nejaká luxusná svadba, tak áno, sú vhodné. Ak je to klasická svadba niekde v kulturáku alebo pod holým nebom - stan atď., tak veľmi vhodné nie sú.
Ide o štýl svadby, niečo honosné, luxusné, tak áno. Bežná svadba v kultúrnom dome, alebo klasická sala, pripadne svadobný stan, tak nie, nehodia sa.
Skor na ples, či niečo také, inak sú nádherné.
@evakoc mozem sa opytat, kde si našla tieto saty? Sú naozaj nádherne, nás čaká budúci rok taký luxusnejší ples a presne taký štýl siat sa mi paci
@evakoc ja sa prikláňam k zienkam, na svadbu určite nie, ale inak su krásne.
@kukulienka999 saty som kupovala v kosiciach ale uz dva a pol roka dozadu ale myslim ze su nadcasove 😍
@evakoc sú, súhlasím 😊
Nakoniec som zvolila ine saty ale potom som aj lutova pretoze vela zien malo taketo "velmi slavnostne" ...nevadi nabuduce 😉
@evakoc nie