Ahojte idem na taku mensiu rodinnu oslavu a chcem sa spytat ci tieto saty sa hodia na oslavu a co si k nim mam obut. Cierne lodicky alebo co a aku kabelku?
Podľa mňa sa na rodinnú oslavu hodia a tým, že sú výrazne vzorované zvolila by som len čierne lodičky a malú čiernu kabelku.
Neviem kolko máš rokov, ale prídu mi skôr pre staršiu ženu. Ak si mladšia, zvolila by som aspoň lodičky vo farbe vzoru, pre oživenie. Zdajú sa mi fádne a smutné.
Tieto šaty sa podľa mna hodia akurát tak do koša, ale ked sa tebe páčia tak ti môže byť jedno co si o nich myslí niekto druhý.
Nie. A nie hovorím aj tej rodinnej oslave.
Podľa mňa sú dosť nelichotivé, skôr by som pozrela iný strih. Ale ak sa tebe páčia, tak to je jedno, hlavne, aby si sa v nich cítila dobre a potom budeš aj dobre vyzerať 🙂
Mne osobne sa páčia... Ak to je len taka "bežná" oslava a tebe sa páčia prečo nie
@miriamik77
je to ako keby svadba ale na byte vydava sa mi sesternica a pozyva k sebe domov na obed par ludi myslim ze bude 10 ludi plus nevesta a zenich
takze netusim co si obliect na tych par hodin :D
Kolko mas rokov?😀 lebo mme pridu pre taku 50 plus ročnú tetu ktora ma 45 kg
@ninusa221 28 mam :D dobre dam si nieco ine na seba ale na vonku s kocikom a tak su fajn
Juj tak choj do dakych pekných pastelovych farieb 🤣😇😅 mozno konecne bude aj teplo😀
@ninusa221 daco najdem v skrini :D tak dufam ze uz bude teplo
Mne sa velmi pacia a vyzeraju aj pohodlne a hlavne sa mi paci ze su univerzalne... kludne aj na oslavu a aj na kocikovanie.
Ak das nejaky vyraznejsi naramok a nausnice a make up s ucesom, budu posobit velmi slavnostne.
Cierne lodicky a cierna kabelka su klasika... tym nic nepokazis.
Ahoj záleží na tom, koľko máš rokov. Ja osobne by som úplne v pohode zvolila tieto šaty (to mám 30 rokov) a doplnila by som lodičkami čiernej alebo tyrkysovej farby a kabelkou tiež v takýchto odtieňoch. Pre staršiu pani by som ale volila dlhšie šaty, aspoň pod kolená.
Hrozne na mna pósobia a ta pani ako matróna ale ked maš postavu, možno na tebe budu ako lusk
Skôr by som zvolila niečo svieže. Buď niečo úplne jednoduché ale farebné, napríklad červené, modré, svetlo ružové alebo keď už čierne/biele tak niečo s čipkou alebo podobne 😊
Ak to nemá byť nejaká veľmi elegantná oslava nejakého okrúhleho veku tak si myslím, že sú okay. Ja osobne tento štýl šiat nemám veľmi rada ale ide o to čo sa páči tebe. Môžeš kľudne aj nejaké jednoduché lodičky alebo balerínky k nim dať