Prosím vás baby, hodia sa tieto šaty ako popolnočné pre nevestu? Ďakujem za vaše názory 🙂
ked to bude svadba na styl kabaretu, ci karnevalu, tak ano
podla mna ano, pokial nie si z kralovskej rodiny a nemusis splnat nejaky protokol, tak si moze obliect co sa paci tebe
@nyusika Ďakujem za úprimnosť :D :D
Áno. A môžeš si obliecť čokoľvek,je to tvoj deň 😉
Podľa mňa určite nie
Pre nevestu ani ako popolnocne nie.
Mne sa vobec nepáčia.
Mne moc nie, ak nemas 16 😀 skor nieco elegantnejsie by som volila
@zaza_123
@radkaradix na svadbu pre hosťa áno nevesta určite nie
@radkaradix sú nevhodné na svadbu pre dospelú ženu, pre dievča áno
Tak podľa mna, ako hosť dobre, ale popolnocne väčšinou červene šaty si dáva nevesta pri redovom tanci 🙂 keď ho budeš mat teda 🙂
ani ako hosť, pôsobia veľmi lacno
@radkaradix Ahoj, a kedy mate svadbu? My tiez planujeme, ale teda fakt netusim, ci, ako a kedy...
Pre nevestu asi radšej nie....
ani ako host, uz vobec nie pre nevestu.
vyzeraju lacno a je uplne jedno, ci stali vela eur...su uplne nevkusne.
a ano, viem, ze niekomu sa mozu pacit, ale svadba nie je party, ziada sa tam nieco elegantnejsie a vkusnejsie.
mne sa pacia, postavu na to mas, ak sa pacia aj tebe daj si ich
kamoska mala podobne, velmi jej pristali, podla mna to nie je o satach, ale o neveste, ako ich odprezentuje..videla som nevesty v konzervativnejsich satach...mlade baby na styl tetiek z burdy
ak si vsak nie si ista, tak hladaj dalej
su nevesty..a nevesty...
@radkaradix Za mňa nie, sú nevkusné..
Ja by som ich nezvolila.
pre nevestu, asi nie,, ak sa ti paci ten vrch, je vyrazny,, urcite su aj ine saty, ktore maju takto rieseny vrch, kde ta dolna cast bude napr dlhsia,, maxi,, a podobne, pritom budu rovnako dobre vyzerat,,,, ako host ak velmi po nich tuzis a svadba bude niekedy jul-august,, nosis velkost XS-S a mas rokov nast, alebo kratko po 20,, tak OK....
@radkaradix ak sa v tom budes pacit sebe a manzelovi (a zrejme sa budes), tak ich ber a neries:D ja som mala nachystane popolnocne dlhe, ale po par hodinach vo svadobnych dlhych satach som cela stastna radsej ostala v kratkych cervenych z redoveho :D
su pekne ale urcite nie pre nevestu ako popolnocne.
Sorry, ale hruuuza. V 1987 by si bola za hviezdu. Tak ale je to tvoja vec,ty sa musis citit dobre.
a čo poviete na takéto? ešte sa len šijú..
@hederamonstera
@midka
@zaza_123
@nyusika
@karhu
@tinapa
@ckocka
@stanulienkat
@radkaradix tieto nie, prvé áno
Je toľko pekných elegantných šiat na výber...tieto by som nedala ani ako nevesta ani ako hosť
@radkaradix uplne mimo moj vkus, ale o nieco lepsie, ako tie kolotocarske z ery Pomady.
Druhé z mojho pohladu vhodné.
Áno