Ahojte žienky, mám otázku .. hodia sa šaty s leopardím vzorom na svadbu? Šaty majú midi dĺžku 🙂
Podľa mňa leopardie sa nehodí nikam. Za mňa je to gýčový vzor aj keby bol od Gucciho.
@h2
Nie
@katarina2000 tie šaty sú hrozné bez ohľadu na vzor.
@katarina2000 Nooo, toto je leopardie až moc. Na svadbu určite nie. Vlastne ani neviem, kam by som si takéto šaty dala.
@katarina2000 za mňa niee
takyto vzor hadam len dakde na dovolenke v letovisku na veceru.... inac nikam
@katarina2000 nie, toto sú šaty pre starú bordelmamu za mňa, hrozné.
Leopardie saty nikdy a nikam. Mali by to zakazat. Oblubeny vzor XXL dam.
Tieto su moc denne, nie slavnostne. Skor uz do prace, ci niekam v lete na vecernu prechadzku. A mozno na malu rodinnu oslavu.
Leopardi vzor osobne neoblubujem, ale da sa na niektorych kuskoch pouzit.
@katarina2000 nie a leopardí vzor nikdy nikam
@katarina2000
Leopardí vzor vyzerá dobre iba na leopardovi
@elviku11 Tak to ma pobavilo 😀 Ale áno, súhlasím s tebou, podľa mňa sa to nehodí a je to vrchol nevkusu. Neviem sa akosi stotožniť s týmto vzorom.
Ďakujem za názory, každý jeden beriem. Každá sme iná a páčia sa nám iné veci a štýly. Keby sme rovnaké tak by bola v tomto smere nuda či ? 😄 šaty mám kúpené, len ma zaujímal aj iný názor. Na svadbu teda nie, ale ako daily dress sú podľa mňa perfektné a sedia na postave krásne.
Na svadbu sice nie,ale mne sa pacia na bezny den😍
@katarina2000 na svadbu nie. Inak ok
@katarina2000 problem nie je vo vzore-aj anglicka princezna kate mala raz na svadbe kamaratov nadherne hodvabne saty s leopardim vzorom od Max Maru…mesiace som zhanala zaplatitelnu kopiu😂. no tieto saty su naozaj otrasne..rukavy zle, sukna zle, latka vyzera hrozne, aj modelke by podla mna zdeformovali postavu..
Nie. A tie šaty už dupľom, to je cele zle od prvej po poslednú nitku. Žiadny strih,ani forma, ani štýl
.take urvate z vešiaka mi to pripadá, a s tými kozackami už čistá hrôza.
Nič leopardie nikdy nikam, nie nie nie 🙈
@stanulienkat nikdy nenos zvieraci vzor, ak si vacsia ako to zviera 😂😂😂😂
Ani strih strih tych siat, ani vzor na svadbu nie je vhodny
@katarina2000 uff, za mňa sú hrozné a už úplne nie na svadbu.
@pallacinka29 👍🤣
@katarina2000 s leopardím vzorom musíš vedieť kombinovať zbytok outfitu, nie každému sa hodi, nie každý ho vie nosit a potom vyzera nevhodne a lacno, ani každému typu postavy nepasuje. Na svadbu by som šla skôr do elegantnejšieho, jednoduchšieho strihu, a farbám sa medze nekladú. Teda okrem bielej a mylsim čierna by sa tiež nemala, ale niesom si iste
@katarina2000 fuuha,neviem, pre veľa žien to chce aj dosť odvahy dať si ich len tak.Ale práve len tak sú asi o.k,každý má nosiť čo sa mu páči bez ohľadu na okolie.Ak to nie je vulgárne,je mi to jedno,nie?Ja zas riešim či sivá karovana puzdrova sukňa nie je moc málo na svadbu.😁Tvoje šaty by zas možno boli moc.Na oslavu v pohode.Von k nejakým fajn botam a s riflovou bundou by som neváhala.Inak záleží asi aj od štýlu svadby.My sme napr.boli partia na umeleckej škole a svadba jednej z nás bol riadny úlet čo sa týka šiat.Ale ako tak premýšľam,ak sa pohybujes v prostredí kde sa to nerieši a nebude ti vadiť možno pár divných pohladov,kľudne si ich daj.S jemnými lodičkami,sandalkami,mini listovka,žiadne vyrazne doplnky,nemusí to vyzerať zle.Zalezi aj aký je to materiál a či sú ozaj kvalitne ušité.
@pallacinka29 🙈🙈🤣🤣🤣
@olivia1425 😂
@katarina2000 Daj foto, aj leopardie šaty môžu vyzerať decentne, záleží od viacerých faktorov.