Ahojte, včera sme sa dozvedeli, že čakáme chlapčeka. Veľmi sa nám páči meno Marko a priezvisko bude Kališ. Hodí sa toto meno k priezvisku, alebo aké sa podľa vás hodí?
myslím, že to neznie hroznie... Aj my sme chceli meno Marco, no nám sa k priezvisku vôbec nehodilo, tak som sa ho s ťažkým srdcom vzdala...
No mne sa to meno nehodi k tomu priezvisku, ale je to v prvom rade na vas, urcite by som zvazila netradicne meno, pokial mas priezvisko s nejakou interpunkciou... Mne sa tam skor hodi nejake ako Peter, Marek, Jakub, ale ako vravim, je to na vas, vy ste rodicia a vy mozete dat meno babatku ake chcete 🙂 Takze si velmi neber rady z MK, ale robte tak, ako to s mm citite a na com sa zhodnete 🙂
Mne sa to páči. Určite lepšie ako Noah, Nathan a pod. 😀 (nie že by aj toto neboli pekné mená, ale musí samozrejme ladiť aj priezvisko).
@limoncino
neznam maminku - autorku.. 😉 ale tebe ano, 🙂 vim PROC jsi zvolila jak jsi zvolila - ..sve krasne jmena pro deti..mas oduvodneni 😉
Cili hodi se nehodi jde veTvem pripade stranou..protoze jde od srdce..vzpominkou...touhou...a nepremyslela jsi zda je hodici nebo ne ..autorka ma problem zda se hodi ci ne.. 😉
Ja jsem pro, aby kazdy daval jmeno, az kdyz dite spatri.. 😔 😔 😔
podla mna sa to hodi 🙂 Marko pekne meno 🙂
Ďakujem za odpovede 🙂
Je to krásne meno a podla mna sa hodí aj k priezvisku.....🙂
@nathuska podla mna sa to k sebe pekne hodi
hej ide to k sebe Marko kališ. keby ste dali napr. Marek Kališ tak uz nie koli tomu,ze meno konci na k a priezvisko zacina na k.
@nathuska ja si myslim ze sa to hodi a aj sa mi to paci Marco Kalis vobec by som neriesila ze ci je to talianske a slovenske. Urcite by som ale pockala ked sa maly narodi, ja som bola rozhodnuta pre meno od zaciatku tehotenstva ale vzdy som si vravela ze pockame ked maleho uvidim vies akoze podla tvare. No a na druhy den po porode sme ho dopisali do papierov
Hodi
Ahoj, meno je krásne, nech už sa rozhodnete akokoľvek, ja by som uvažovala k Vášmu priezvisku / keď už máte také kritérium/, skôr Sebastián, Kristián alebo Šimon. Ale to už záleží od Vás, volať ho budete aj tak len menom nie priezviskom no nie? Sekne Vám napr. Maxim Čvirik? Pekný deň.
v pohode, ved ak sa to tebe paci tak nie je o com... pocula som uz aj horsie kombinacie, ako Max Faktor 😀
podľa mňa v pohode,však sa deti oslovujú menom,keď sa páči neni o čom
trosku sa mi biju tie slabiky na konci mena a zaciatku priezviska. MarKO KAlis.
ja si myslim ze to nieje nejake nevidan meno a ze sa to hodi k priezvisku 🙂